LEES DIT

Liverpool vs Atlético Madrid live stream: bekijk de Champions League overal ter wereld!

Wil je deze Champions League wedstrijd absoluut niet missen? In deze gids lees je hoe je overal ter wereld voor zeker een live stream kan vinden!

De Champions League is weer volop aan de gang! De eerste twee namen voor de kwartfinales zijn niet de eerste die voetbalexperts opschreven: RB Leipzig en Atalanta Bergamo. Vandaag komen daar gegarandeerd twee grootheden uit het Europese voetbal bij. PSG en Borussia Dortmund vechten het uit in een leeg stadion, titelverdediger Liverpool neemt het op tegen Atlético Madrid.

En het zal een lastige opgave worden voor The Reds uit Liverpool. De titelverdediger verloor namelijk de heenwedstijd met 1-0 tegen de Madrilenen. Een kloof die nog te overbruggen is, maar je moet er niet aan twijfelen dat Atlético met het mes tussen de standen het veld op zal stappen. De mindere vorm van het eens zo ongenaakbare Liverpool zal Simeone en co ook vertrouwen geven. Jurgen Klopp zal zijn troepen dus op scherp moeten zetten, en topspitsen Mané en Salah zullen voor goals moeten zorgen. Achteraan zal Van Dijk het slot op de deur moeten houden. Beleeft Anfield nog eens een mythische Champions League-avond?

Deze wedstrijd wil je zeker en vast niet missen! Daarom leggen we je uit hoe je gegarandeerd een live stream voor deze wedstrijd vindt, waar je ook bent.

Hoe de wedstijd bekijken?

De wedstrijd wordt vandaag live uitgezonden op de commerciële zender 2BE. 2BE heeft eveneens ook een live stream op zijn website, als je vanavond geen televisie ter beschikking hebt. Daarnaast hebben mensen met een betaald abonnement op Proximus 11 ook de mogelijkheid om de wedstrijd daar te bekijken. Ook Proximus biedt nog online links aan voor wie geen televisietoestel heeft.

Maar wat doe je echter als je je in het buitenland bevindt? Dan zullen de links van 2BE en Proximus helaas niet werken. De oplossing is echter eenvoudig: een VPN-verbinding.

Vind altijd een live stream met een VPN-verbinding

Een VPN-verbinding is de ideale oplossing om waar je ook bent naar de wedstrijd te kijken. Met VPN kan je namelijk geoblokkeringen opheffen. Dat werkt trouwens niet enkel voor voetbalwedstrijden, maar ook voor Netflix bijvoorbeeld. Daarnaast waarborgen de beste VPN servers ook een veilige surfervaring. Het aanbod op de markt is groot, maar om je te helpen geven we enkele favorieten van onze redactie:

Surfshark: Surfshark is een echte alles-in-één VPN. Het heeft een zeer ruil aanbod aan servers, een handige mobiele app en daarbovenop nog veel extra functionaliteiten. Bovendien kan je het 30 dagen gratis uitproberen. Surfshark heeft vandaag een speciale deal: het biedt abonnementen aan voor een belachelijk lage prijs van €1,79 per maand. Sla toe voor het te laat is!

PureVPN: is snelheid een belangrijk criterium voor je, dan moet je niet twijfelen over PureVPN. Uit menig snelheidstest is PureVPN er als de winnaar uitgekomen. De server is bovendien niet enkel snel, maar biedt ook een zeer ruim aanbod aan. Daarnaast pakt PureVPN regelmatig uit met speciale acties voor TechPulse-lezers. Vandaag doet PureVPN een speciale actie op zijn tweejarenplan, dat nu maar €2,93 per maand kost!

NordVPN: Nordvpn staat voor degelijkheid en betrouwbaarheid. Het blinkt nergens echt specifiek uit, but it will get the job done. De interface is zeer gebruiksvriendelijk en overzichtelijk, en het biedt ook een mooi aanbod aan servers. Vandaag heeft NordVPN een speciale verjaardagsdeal: een driejarenplan zou je maar €3,10 per maand kosten!

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business