Technologie, stevig gemaakt

[Blog] Onze toestellen krijgen elke dag flink wat te verduren. Om bestand te zijn tegen de stress van elke dag, stelt Lenovo zijn producten aan extreme omstandigheden bloot.

Terwijl we meer en meer afhankelijk worden van onze technologie, worden we ook in toenemende mate geconfronteerd met de uitdaging om de weerstand van deze technolgie tegen de stress van het dagelijks gebruik te garanderen. Dus hoe maken we onze laptops zo taai?

Om de duurzaamheid van de toestellen te verzekeren, onderwerpen we ze bij Lenovo aan intensieve en bijzonder strenge tests die nagaan of  ze bestand zijn tegen extreme omstandigheden. Deze stresstests lijken er wat over, maar bij Lenovo zijn we er echt van overtuigd dat het nodig is om ze tot het uiterste te dwingen. Tuurlijk is de kans klein dat je als gewone gebruiker een laptop nodig hebt die bestand is tegen vriestemperaturen, tegen zes uur zandstralen, of tegen omstandigheden met een luchtvochtigheid van maar liefst 98%. Maar het is beter te voorkomen dan te genezen, niet?

De X1 Yoga is gegoten uit gesmolten magnesium, wat extreem sterk materiaal is. Omdat de laptop covers dunner worden, kan kristalvorming optreden bij het gieten van magnesium. Dit stremt de vloeistof en kan zo in onvolmaakte afgietsels resulteren.

Ons deskundig team van ThinkPad-ingenieurs stak de koppen bijeen en ontwikkelde een nieuw, verbeterd Super Magnesium dat virtueel immuun is voor kristalvorming. Hoe? Dat wil het team aan niemand onthullen.  Het enige wat we je wel kunnen vertellen is dat onze X1 Yoga behoorlijk sterk is geworden.

Het nieuwe Lenovo ThinkPad X1 gamma heeft een iconisch ontwerp gebaseerd op 23 jaar grensverleggende innovatie. Kijk hier naar David Hill, Chief Design Officer bij Lenovo, die je meer vertelt over ThinkPad en zijn toekomst.

Deze blogpost wordt aangeboden door Lenovo.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Zou jij plaatsnemen in een zelfrijdende Waymo-taxi?

  • Nee (70%, 138 Votes)
  • Ja (30%, 59 Votes)

Aantal stemmen: 197

Laden ... Laden ...
De beste elektronica-acties van februari

De beste elektronica-acties van februari

Bekijken bij bol.com

Business