event

Digital Transformation Day 2021: 6 topsprekers uitgelicht

digital transformation day
Digital Transformation Day heeft dit jaar weer een rijkgevulde agenda. Als tipje van de sluier lichten we zes absolute topsprekers uit.

Over een kleine maand is het al zover. Op 27 oktober trappen we Digital Transformation Day 2021 af. Het evenement bij uitstek om alles te weten te komen over de technologieën die onze toekomst vorm zullen geven. Drie dagen lang zullen meer dan twintig inspirerende topsprekers het beste van zichzelf geven op het virtuele podium. We nemen alvast een voorschot op wat je mag verwachten en lichten hieronder 6 topsprekers uit.

1. Florence Pérès (Speakersbase) – Your Brain or technology?

In een wereld die constant “aan” staat, is aandacht de nieuwe schaarse bron. Florence kijkt in haar presentatie naar de manieren waarop technologie impact heeft op jouw brein en hoe je de controle terugkrijgt.

florence peres

2. Bart De Waele (Duke & Grace) – The data driven company

Shein is de nieuwste Chinese fashion-app die razendsnel groeit. Bart legt je uit hoe ze machine learning gebruiken om fast-fashion te optimaliseren en wat elk bedrijf hiervan kan leren.

bart de waele

3. Stéphanie Porteman (KPMG) – Make the connection:  a customer-centric, enterprise-wide approach to digital transformation

Bied jij jouw klanten een topervaring? Grote kans dat er nog verbeterpunten zijn. Stéphanie geeft je tijdens haar presentatie een canvas die jouw volledige organisatie (front-, middle- en backoffice) in het teken stelt van jouw klanten. Dit geeft jouw bedrijf de mogelijkheid om snel te reageren op veranderingen in de markt en nieuwe kansen snel te omarmen.

stephanie porteman

4. Jens Jonkers (TechPulse Business) – Market research: a full view on the Belgian IT-industry of 2021

De Belgische IT-markt verandert continu. Jens brengt je in zijn presentatie op de hoogte van de laatste trends en marktverschuivingen. Hij doet dit op basis van het marktonderzoek dat door TechPulse is uitgevoerd voor het ICT Jaarboek 2021-2022.

Jens Jonkers

5. Frank Dezaeger (Veeam) – Impact, Costs and Benefits of Modern Data Protection

Met het steeds sneller veranderende IT-klimaat binnen organisaties wordt het hoog tijd om naar jouw business continuity strategy te kijken. Alleen backups zijn niet meer genoeg. Frank geeft je een houvast voor een future-proof dataprotectie-strategie. Want voorkomen is beter dan genezen.

frank dezager

6. Frédéric Vander Sande (Capgemini) – One year to go for 5G in Belgium: should you head to the starting blocks?

Naar alle waarschijnlijkheid wordt 5G volgend jaar op grote schaal in België uitgerold. Voor vrijwel alle bedrijven komen daarmee vragen op naar wat de toegevoegde waarde van 5G voor hun bedrijf is en welke kansen het hen biedt. Frédéric biedt in zijn presentatie, op basis van het nieuwste onderzoek van Capgemini, een overzicht van de markt en de kansen rondom 5G: wat kan jouw bedrijf ermee?

frederic vander sande

Benieuwd welke topsprekers nog zullen langskomen tijdens Digital Transformation Day 2021? Neem dan een kijkje op de webpagina via onderstaande link (en schrijf je ook meteen in)!

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Zou jij plaatsnemen in een zelfrijdende Waymo-taxi?

  • Nee (70%, 138 Votes)
  • Ja (30%, 59 Votes)

Aantal stemmen: 197

Laden ... Laden ...
De beste elektronica-acties van februari

De beste elektronica-acties van februari

Bekijken bij bol.com

Business