event

Digital Transformation Day 2021: bekijk hier de agenda

digital transformation day
De Digital Transformation Day komt er razendsnel aan. Hier kan je alvast de agenda terugvinden.

Op 27 oktober is het zover en gaat de Digital Transformation Day 2021 van start. Het evenement vindt dit jaar plaats in de ochtenden van 27, 28 en 29 oktober. Je komt er alles te weten over digitale transformatie. Meer dan 20 verschillende gastsprekers zullen je op de hoogte brengen van de nieuwste trends in de digitale wereld. Vorige week lieten we je al kennis maken met enkele van de topsprekers.

Het evenement vindt volledig digitaal plaats en is voor iedereen toegankelijk. Naast theoretische concepten wordt er tevens gekeken naar concrete toepassingen. Zo krijg je een goed overzicht van wat er toepasbaar is op jouw bedrijf of organisatie. Daarnaast biedt de Digital Transformation Day je ook de kans om dankzij een livechat en netwerksessies samen met de experts en gelijkgezinden dieper in te gaan op alles wat met digitale transformatie te maken heeft.

De agenda staat online

De agenda voor het event kan je nu online terugvinden. Hiermee heb je een eenvoudig overzicht van alle sprekers en wanneer ze juist aan het woord komen. Er zullen nog verscheidene topsprekers worden toegevoegd, dus blijf zeker regelmatig een kijkje nemen om op de hoogte te blijven van de laatste planning.

Ben je benieuwd naar wat de Digital Transformation Day dit jaar allemaal te bieden heeft? Klik hieronder voor meer informatie en maak meteen gebruik van de gelegenheid om je in te schrijven.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business