LEES DIT, Mobiel

Livestream: volg Galaxy Unpacked LIVE!

Wil je niets missen van Samsungs digitale evenement Galaxy Unpacked? Hier kijk je het live.

Vandaag om 16u start Samsung Galaxy Unpacked. Het is het tweede grote lanceringsevenement dat de Zuid-Koreaanse elektronicafabrikant organiseert. En net als bij de eerste editie in februari zullen de smartphones de show stelen. Opnieuw zal het dat door de coronapandemie via een livestream doen. In dit artikel lees je een kort overzicht van wat Samsung (hoogstwaarschijnlijk) allemaal zal aankondigen, en hoe je het evenement kan volgen.

Wat mag je verwachten?

Lanceringsevenementen van Samsung bevatten eigenlijk zelden grote verrassingen. Dat komt omdat al weken op voorhand informatie uitlekt over de producten die het bedrijf zal aankondigen. Voor Samsung is dat mooi meegenomen publicatie, maar eens een keer verrast worden is ook wel leuk. Ook voor deze editie van Galaxy Unpacked weten we eigenlijk al min of meer wat Samsung zal tonen. Verwacht je dus maar weer aan een nieuwe reeks high-end (en dure) smartphones, maar ook draadloze oortjes en een smartwatch zullen de revue passeren:

Hoe te volgen?

Heel simpel. Samsung gaat Galaxy Unpacked live uitzenden via haar YouTube-kanaal. Om het je helemaal gemakkelijk te maken, vind je de link daarvoor terug onderaan in dit artikel. Gratis en voor niets! Ook via de website van Samsung is de livestream te volgen. Het evenement zal starten om 16 uur stipt. Blijf zeker ook TechPulse.be volgen voor de laatste updates over Galaxy Unpacked en de gadgets van Samsung. Veel kijkplezier!

https://www.youtube.com/watch?v=CmS5rlX9cDA
https://www.youtube.com/watch?v=K7a_lhrC0hY

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business