Poll

TechPoll: Ga jij The Mandalorian kijken?

The Mandalorian
Op 1 maart verscheen eindelijk de eerste aflevering van het derde seizoen van The Mandalorian op Disney Plus. Ga jij de avonturen van Grogu en Mando volgen?

The Mandalorian-fans mogen weer genieten van de avonturen van Grogu. Woensdag werd de eerste aflevering van het nieuwe seizoen gepubliceerd. Het derde seizoen brengt ons weer op verschillende plekken in het Star Wars-universum, met als hoogtepunt de reis naar Mandalore.

Avonturen van Grogu en Mando

Voor wie verwonderd reageert: om de verhaallijn van het derde seizoen direct te begrijpen, is het verstandig om eerst The Book of Boba Fett te kijken. De verhaallijnen van de twee series in het Star Wars-universum kruizen elkaar (en vinden dus in dezelfde periode plaats). Zo weet je ook gelijk de reden waarom (spoiler-alert) Grogu weer herenigd is met Din Djarin. Geen zin om eerst die serie te bekijken? Dat hoeft ook zeker niet maar het voegt wel een extra dimensie toe aan de verhaallijn.

Naast Grogu (de geliefde Baby Yoda) en Mando (Din Djarin) keren ook Peli Motto (Amy Sedaris), Greef Karga (Carl Weathers) en Moff Gideon (Giancarlo Esposito) terug in het derde seizoen. De trailers van het nieuwe seizoen bevestigen bovendien de terugkeer van Dr. Pershing (Omid Abtabhi), de kwaadaardige wetenschapper en New Repiblic-kapitein Carson Teva (Paul Sun-Hyung Lee). Over de terugkeer van die rollen heeft Lucasfilm overigens geen officiële uitspraken gedaan.

Disney brengt elke week een nieuwe aflevering van The Mandalorian uit. In totaal bevat het derde seizoen acht afleveringen.

The Mandalorian op Disney Plus

Voor het streamen van het derde seizoen van The Mandalorian moet je terecht op Disney Plus. Op die streamingsdienst bekijk je ook meteen The Book of Boba Fett, alvorens je aan de slag gaat met het grootste avontuur.

Nog geen lid van Disney Plus? Je kan al beginnen kijken voor €8,99 per maand. Indien je meteen een jaarlijks abonnement neemt betaal je €89,90. Met andere woorden: je krijgt twee maanden gratis.

Ga jij The Mandalorian kijken?

Uiteraard hoef je de avonturen van Grogu en Mando niet actief te volgen. Vul onderstaande TechPoll zeker in om te laten weten of jij het nieuwe seizoen gaat streamen (of al begonnen bent).

Ga jij The Mandalorian kijken?

  • Ja (38%, 22 Votes)
  • Ja, ik ben al begonnen (36%, 21 Votes)
  • Nee (26%, 15 Votes)

Aantal stemmen: 58

Laden ... Laden ...

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business