Nieuws

iPhone SE wordt vrijwel identiek aan iPhone 5S

In tegenstelling tot wat velen dachten, zal het design van de iPhone SE niet lijken op de iPhone 6, maar deze van de 5S.

Op 21 maart organiseert Apple een keynote met als hoogtepunt van het event de onthulling van de iPhone SE. Volgens vele geruchten zou het nieuwe toestel een soortgelijk design krijgen als deze van de iPhone 6, maar 9to5mac ontkracht deze beweringen nu. Volgens de Apple-kenner zal de iPhone SE er namelijk identiek uitzien als de iPhone 5S.

[related_article id=”178355″]

Dit wil zeggen dat het toestel er vrij hoekig zal uitzien en dat de nieuwe gebogen hoeken van de iPhone 6 zullen ontbreken. Bovendien zal de iPhone SE niet de glanzende afwerking hebben die typerend was aan de 5S en ervoor zorgde dat het toestel erg krasgevoelig was.

Verder wordt er gezegd dat de iPhone SE een A9-processor en een M9-chip zal bevatten. Ook is het toestel voorzien van NFC voor Apple Pay, een 12-megapixelcamera voor Live Photos en 4k-video. Het toestel zal beschikbaar zijn in een 16GB- en 64GB-variant en verkocht worden voor een prijs van circa 400 euro. Er wordt verwacht dat de nieuwe iPhone tegen april in de rekken zal liggen.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business