Nieuws

Het novembernummer van PC Magazine

Blu-ray versus HD-DVD – Is het tijd om uw dvd-speler te vervangen door een van de blinkend nieuwe Blu-ray- of HD DVD-spelers die deze zomer verschijnen, of is het verstandiger te wachten tot een van deze twee als winnaar uit de bus komt in deze formatenoorlog? In dit artikel geven we antwoord op alle praktische vragen.

Windows Vista-hardwaregids – Windows Vista ligt vanaf 31 januari in de winkels. Als u van plan bent een nieuwe, Vista-ready pc in huis te halen, waar moet u dan op letten en met welke hardware-eisen dient u rekening te houden? We zoeken het voor u uit.

Printers – Ondanks een veelvoud aan digitale formaten en verspreidingsmogelijkheden wordt er niet minder geprint. Integendeel: veel pc-gebruikers blijven belangrijke documenten afdrukken – omdat dat makkelijker leest, en om een tastbare kopie te hebben voor het geval de pc crasht. In dit dossier gaan we op zoek naar een goede, betaalbare printer voor thuisgebruik.

Boekhouden – Als MKB-ondernemer kunt u de boekhouding uitbesteden of deze in eigen beheer voeren met behulp van een speciaal programma. In ons dossier boekhouden bespreken we liefst 16 programma’s, waarvan een deel geheel via internet draait.

Astrofotografie – Op het eerste gezicht lijkt sterrenfotografie een dure en complexe hobby. Maar een telescoop is al verkrijgbaar vanaf enkele honderden euro’s, en met de betaalbare Meade Deep Sky Imager Pro (DSI Pro) maakt u betrekkelijk eenvoudig prachtig foto’s van sterren, planeten, sterrenhopen en planetaire nevels.

Verder: 24-inch Apple iMac Core2Duo – Adobe Premiere Elements 3 – Nieuwe gamechips van nVidia & ATI – Palm Treo 750v handheld – Krachtige laptops van MSI & Dell – Gratis tekstverwerken met Google – De nieuwste generatie iPods – Een game-pc voor 1.200 euro – Nieuws van IDF 2006 en Photokina 2006 – en nog veel meer!

Deze maand op onze cd-rom

Deze maand vindt u op onze cd-rom de volledige versie van Ashampoo Burning Studio 2007, een complete applicatie voor het branden van muziek-, video- en zelfs Blu-ray-schijfjes. Tevens hebben we de demo van Nero 7.5 Premium op cd gezet, zodat u zelf kunt beoordelen welk brandprogramma bij u het beste in de smaak valt.

Verder kunt u zich uitleven met de nieuwste versie van iTunes en twee leuke games: Championship Manager 2007 en Open Season (Baas In Eigen Bos).

Volgende maand in PC Magazine


Beveiliging
De inventiviteit van hackers kent geen grenzen en een goede beveiliging van uw pc is dan ook bittere noodzaak. Is Windows Vista in staat om de nieuwe stroom aanvallen voldoende te weren? Hoe goed zijn de nieuwste securitysuites van McAfee en Symantec? In samenwerking met het gerenommeerde Duitse AV-testlab onderwerpen alle beveiligingspakketten aan een diepgravende test.


Draagbare muziekspeler
Draagbare muziekspelers zijn er in alle soorten en maten, van simpele usb-sticks met een hoofdtelefoonuitgang tot dure iPods met een chique design. PC Labs kijkt in deze tests nu eens niet naar leuke kleurtjes of handige draagkoordjes, maar richt zich volledig op de muziekspeler met de beste geluidskwaliteit.


De technologieën van morgen
‘Computer’ is tegenwoordig een synoniem met desktop-pc of laptop. Maar de immense rekenkracht die de IT-industrie weet te realiseren wordt ook ingezet om de komst van gevaarlijke asteroïden te voorspellen, blinden weer gedeeltelijk te laten zien en geautomatiseerde woningen te ontwerpen. In dit dossier nemen we alvast een voorschot op de toekomst.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business