Nieuws

Het januarinummer van PC Magazine

Windows Vista – In januari 2007 is het eindelijk zover. Microsoft brengt dan zijn langverwachte nieuwe besturingssysteem voor consumenten op de markt. Maar is het wel zo noodzakelijk om over te stappen op Windows? Wat zijn de voordelen van het nieuwe besturingssysteem? Welke Vista-versie is voor u het meest geschikt? PC Magazine zoekt het voor u uit.


GPS-navigatie – Het merendeel van de huidige navigatietoestellen maakt gebruik van dezelfde kaartinformatie, dezelfde software en grosso modo hetzelfde scherm. Het onderscheid zit ‘m vooral in de af werking, de manier van monteren, de kwaliteit van de gps-ontvanger en de aanvullende diensten. Welke gps-oplossing biedt het meeste waar voor uw geld?


Energiebeheer – De gas- en stroomkosten blijven maar stijgen. Logisch dus dat steeds meer huishoudens, waarin pc, mobiele telefoon, mp3-speler en laptop om de haverklap moeten worden opgeladen, met een kritische blik naar hun energieverbruik kijken. In dit dossier gaan we in op verschillende vormen van energiebeheer en leggen we uit hoe u het beste uw stroomverbruik kunt verminderen.


SLR-camera’s – Wie met een digitale camera meer wil doen dan op het knopje drukken en hopen dat er een goede foto uitkomt, kiest vroeg of laat voor een spiegelreflexcamera. PC Magazine voelt zeven nieuwe modellen voor de amateurfotograaf aan de tand.


Verder: betaalbare breedbeeldschermen – Plextor PX-B900A – nVidia Geforce 8800 – Adobe Lightroom Public Bèta 4 & Apple Aperture 1.5 – Dell XPS M1710 & Toshiba Satellite P100-343 – Maak zelf een HD-Mediacenter systeem – Cursus databeveiliging: Houd uw gegevens privé – Alles over de Nintendo Wii.

Deze maand met een unieke dvd!

Traditiegetrouw presenteren we u ook dit jaar met gepaste trots onze exclusieve dvd. U vindt op deze dvd volledige versies of verlengde abonnementen van de beste pakketten die we voor u konden vinden, een groot aantal applicaties ter aanvulling op de dossiers in dit nummer, meer dan twee gigabyte aan de allerbeste gamedemo’s en als klap op de vuurpijl ons jaararchief in pdf-formaat. Daar moet u de komende wintermaanden wel mee kunnen doorkomen!

Volgende maand in PC Magazine

Allround notebooks – Hoeveel notebook haalt u in huis voor duizend euro? Verrassend veel, zo blijkt uit onze tests waarin we niet minder dan twintig verschillende merken met elkaar vergelijken.

Kleur op kantoor – Kleur en laserprinters zijn twee begrippen die tegenwoordig moeiteloos samengaan. Talloze fabrikanten bieden betaalbare kleurenlaserprinters aan, en in het februarinummer van PC Magazine passeert een groot aantal van hen de revue.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business