Brocade introduceert Alliance Partner Network

Storage specialist Brocade lanceert een nieuw wereldwijd Alliance Partner Network programma. Dit programma is ontwikkeld om resellers van storage en IP-networking producten een selectief en voordelig alternatief te bieden voor de huidig beschikbare channel programma’s. Volgens Brocade moet het programma de reseller helpen meer winst te maken.

Het nieuwe programma bouwt verder op een aantal componenten van het bestaande Brocade storage networking programma. Het breidt deze best practices echter verder uit zodat het ook de producten uit het Brocade IP-networking portfolio bevat. Het nieuwe pakket voorziet in innovatieve salesprogramma’s, diensten, business processen en tools en helpt het Brocade Alliance Partner Network resellers winst te behouden en te maximaliseren.
 
Het nieuwe resellerprogramma bestaat uit vier partnerschapniveaus: distributeur, elite, premier en select. Alle niveaus zijn ontworpen met specifieke eisen en op maat gemaakte voordelen. Het stelt partners in staat te profiteren van hun kennis van netwerkproducten en expertise op het gebied van oplossingen en support. Als onderdeel van deze strategie biedt Brocade partners dealregistratie om projecten te garanderen en investeringen te beschermen. Daarnaast heeft Brocade het model voor toegewijde sales, marketing en technische support verder uitgebreid, dat nodig is voor de ondersteuning van hoogwaardige partnerschap.
 
“Channelpartners zijn in toenemende mate op zoek naar kosteffectieve oplossingen die hen helpen zich te richten op de groeiende netwerkeisen van hun klanten, zonder in te leveren op prestatie en betrouwbaarheid, en dat is precies wat Brocade levert,” zegt Barbara Spicek, vice president of worldwide channels bij Brocade.

 

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business