Nieuws

BKM businesscom nieuwe partner voor Siemens Enterprise Communications

ICT-integrator BKM businesscom heeft Siemens Enterprise Communications gekozen als een van twee basisleveranciers voor telefonie en unified communications.

BKM businesscom treedt op als adviseur en installateur van ICT-oplossingen voor ondernemingen. Met de keuze voor Siemens Enterprise Communications stapt het bedrijf mee in het partnerprogramma ‘Go Forward’. Als Approved Partner heeft BKM businesscom voortaan toegang tot de partnerondersteuning op het vlak van certificatie, opleiding, tools en diensten.

Sterk voor KMO
BKM businesscom ontstond vorig jaar door de fusie van BKM en businesscom, twee integratoren met een specialisatie in het KMO-segment. Voor Siemens Enterprise Communications is de toevoeging van BKM businesscom als partner belangrijk in dat marktsegment.

“Siemens Enterprise Communications is een sterke, dynamische en performante speler voor de KMO”, zegt Bart Soetaers, CEO van BKM businesscom. “Via Siemens Enterprise Communications kunnen we onze klanten een rijk portfolio oplossingen bieden rond bedrijfstelefonie en unified communications.”

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business