Nieuws

App: TripList – Packing and To-Do

We houden allemaal van reizen. Maar je koffer inpakken, dat kan nogal een klus zijn. Triplist helpt je om niets te vergeten.

Als je de app opent, voer je eerst je geplande reizen in. Je kan je reis een naam geven en aangeven of het persoonlijk of zakelijk is, een start- en einddatum toekennen en een icoontje kiezen. Vervolgens verschijnt je reis in de overzichtslijst.

Verlof plannen
Om items toe te voegen, tik je simpelweg op de “+”-knop. TripList heeft veel categorieën waaruit je kunt kiezen, met genoeg standaard reisbenodigdheden erin. Staat het item dat je mee wil nemen niet in de lijst? Geen probleem, met de edit-knop voeg je dat heel makkelijk toe. Moet je je ticket nog boeken of vrije dagen opnemen? Dan kan je die ook als “taak” aan je lijst toevoegen.

[related_article id=”158256″]

Als je je lijst hebt samengesteld, kan het inpakken beginnen. Ingepakte items kan je simpel afvinken op de lijst. Terwijl je de lijst afwerkt, krijg je te zien hoeveel spullen je al hebt ingepakt en hoeveel er nog over zijn. Zo hou je mooi overzicht van hoeveel je nog moet doen. Triplist ziet er goed uit en werkt prima. Reis je veel, dan is de applicatie haar 1,59 euro meer dan waard.

Triplist is beschikbaar voor de iPod Touch en iPhone en voor de iPad. De app kost 1,59 euro, maar je kan ook een testversie downloaden waarmee je 1 reis kan voorbereiden.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business