Nieuws

39 designs voor een betere cloudarchitectuur

CloudPatterns.org is een online community rond documentatie voor cloud-patronen en -architecturen.

Arcitura Education, al lang vooraanstaand in de service-oriented architecture en cloud, heeft Cloudpatterns.org gelanceerd, een gemeenschapssite om patronen te delen voor cloud-platformen en –architecturen.

De site heeft wat weg van SOA Patterns, die de belangrijkste designs voor service oriented architecture bijeenbrengt. Arcitura-voorzitter Thomas Erl is de drijvende kracht achter beide initiatieven. Het doel is hetzelfde: patronen vastleggen voor modulaire, technologiecentrische oplossingen voor zakelijke problemen. Het initiatief om patronen en mechanismen te documenteren “verschaft een extreem concreet zicht op de cloudarchitectuurlagen en de afzonderlijke bouwstenen die op creatieve manieren geassembleerd kunnen worden om clouds te gebruiken voor zakelijke informatisering”, volgens Arcitura.

De patronen op de site omvatten de volgende. (Tijdens het schrijven waren er 39 designpatronen en 13 samengestelde patronen. Om Babylonische spraakverwarringen te voorkomen, laten we ze hieronder gewoon in het Engels staan.)

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business