Deals

Dealtip: 120 euro korting op Nothing Phone (1)

Nothing Phone (1)
© Unsplash/Thai Nguyen
Nothing's opvolger van de Phone (1), de Phone (2) staat in de startblokken. Zodoende krijg je nu 120 euro korting op de eerste smartphone van de Britse startup.

Nothing bracht verleden jaar onder toeziend oog van ex-OnePlus-ceo Carl Pei de Phone (1) uit. Niet geheel zonder succes, in tegendeel: in december wist het merk te melden dat de smartphone meer dan 500.000 keer over de digitale toonbank was gegaan. Het toestel onderscheidde zich met unieke designelementen. Met name het Glyph-ontwerp met LED-lampjes aan de achterzijde trekt vaak de aandacht; die lampjes zijn zichtbaar via een transparant glazen paneel achterop.

In aanloop naar de lancering van de Phone (2), die op 11 juli wordt gelanceerd, ontvang je 120 euro korting op de Phone (1). Die korting verlaagt de prijs van de smartphone naar 349 euro.

Specificaties Nothing Phone (1)

Waar Nothing met de achterzijde de aandacht van potentiële kopers hoopt te trekken, is het merk naar eigen zeggen vooral voorvechter van het simplisme. Dat zie je ook meteen terug in de software die op het toestel draait: Nothing OS. Hierin deed het nauwelijks aanpassingen ten opzichte van wat Google als ‘vanilla-Android’ aanduidt. Wel integreerde het de X-app voor zijn draadloze Ear-oortjes.

Onder de motorkap is de Nothing Phone (1) verder vooral een middenklasse smartphone. We zetten alle specificaties hieronder voor je op een rij:

  • Scherm: 6,55-inch, Full-HD, OLED, 120 Hz
  • Chipset: Qualcomm Snapdragon 778G+
  • RAM: 8 GB
  • Opslag: 128 GB
  • Batterij: 4.500 mAh, 33 watt snelladen (PD 3.0) en Qi draadloos laden
  • Camera (achter): 50 MP (primair), 50 MP (groothoek)
  • Camera (voor): 16 MP

Nothing meldde verder dat het toestel drie jaar lang Android-upgrades ontvangt (tot 2025) en vier jaar lang tweemaandelijkse beveiligingspatches (tot 2026).

Pak de korting op de Phone (1)

Dit is een van de laagste prijzen waaraan je de Phone (1) ooit kon aanschaffen. Hoelang hij nog aan deze prijzen te koop is, is niet bekend. Vermoedelijk probeert Nothing zijn voorraad op te ruimen in aanloop naar de introductie van zijn tweede smartphone.

Een exacte verloopdatum van de deal is daarmee onbekend. Toch is ons devies altijd: hak de knoop door vooraleer het te laat is.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Wat dacht je van een refurbished elektrische fiets?

Wat dacht je van een refurbished elektrische fiets?

Bekijk het aanbod

Business