Deals

Dealtip: Belkin 20.000 mAh powerbank met 38% korting

Dealtip Belkin powerbank
© Belkin
Wie nog vlot voor de zomervakantie een powerbank zoekt mag deze dealtip zeker niet missen. Je krijgt nu tijdelijk 38 procent korting op Belkin's 20.000 mAh powerbank.

Smartphones worden tegenwoordig steeds zuiniger. Althans, dat verhaal wordt steeds verkocht aan smartphonegebruikers. Langer dan één dag met de batterij doen is er nog altijd niet bij, dus moet de smartphone ‘s avonds toch eens aan de lader. Gebruik je je smartphone meer dan gemiddeld, dan is de batterij mogelijk al voor de avond leeg. Thuis is dat niet zo’n probleem – dan leg je hem even aan de lader. Eenmaal je op reis bent heb je waarschijnlijk geen stopcontact aan je neus hangen. Daar is de powerbank dan ook voor uitgevonden, en ze worden ook nog eens steeds goedkoper.

Betaalde je vroeger al snel 30 tot 40 euro voor een 10.000 mAh-exemplaar, is dat nu gewijzigd naar 15 tot 20 euro. Het zijn nu de 20.000 mAh-exemplaren die vanaf 40 euro verkrijgbaar zijn. Dit geldt, buiten de aanbiedingsperiode, ook voor Belkin’s Boost Charge 20.000 mAh-powerbank. Momenteel is de lader echter in de korting en is de prijs met 38 procent verlaagd: hij kost nu 24,99 euro.

Laadspecificaties powerbank

Zoals gezegd koop je daarvoor een 20.000 mAh-powerbank van Belkin. Daarop vind je in totaal drie laadpoorten, waarvan twee usb-a en één usb-c-poort. Die usb-c-poort laadt het snelst van allemaal, met 15 watt. Via de usb-a-poorten laad je aan maximaal 12 watt. Let wel, de maximale output is 15 watt voor alle poorten. Sluit je drie apparaten aan, dan daalt het laadvermogen per poort tot 5 watt.

Hoe vaak kan ik mijn apparaat opladen?

Hoe vaak je een apparaat kan opladen hangt af van de batterijen van de te laden apparaten. Als we een smartphone met een 5.000 mAh-batterij pakken, kun je die in de praktijk waarschijnlijk zo’n 3,5 keer volledig opladen. De rest van het vermogen gaat verloren als warmte. iPhones hebben vaak een wat kleinere batterij, en kunnen daardoor eerder vier tot vijf keer opgeladen worden met de 20.000 mAh powerbank.

Deal: tijdelijk 38 procent korting

Tijdelijk pak je 38 procent korting op de Belkin Boost Charge 20.000 mAh-powerbank via bol.com. De oplader is daar verkrijgbaar in drie kleuren: blauw, roze en zwart. Deze deal loopt tot vrijdag 30 juni, of tot de voorraad is verkocht. Wacht dus zeker niet te lang met het aanschaffen van de powerbank mocht je al op zoek zijn.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business