Deals

Dit zijn de beste Onweerstaanbiedingen van Coolblue

Coolblue Onweerstaanbiedingen
© Coolblue
Coolblue's Onweerstaanbiedingen zijn gearriveerd. We hebben de beste techdeals voor je opgesomd.

Twee weken lang, van 25 september tot en met 8 oktober 2023, kan je allerhande deals scoren tijdens de Coolblue Onweerstaanbiedingen-weken. De deals zijn steeds online en in de winkel beschikbaar. Let wel: je reserveert best online een gewenst artikel vooraleer je naar de winkel afreist. Het is goed mogelijk dat iemand anders op dezelfde deal aast.

Smijt verder niet zomaar een deal in je winkelmandje. Sommige deals zijn niet zo goed als Coolblue je doet denken. Zoek altijd naar historische prijsdata van artikelen en controleer de prijzen bij concurrerende webwinkels. Het komt best regelmatig voor dat ze de adviesprijzen als uitgangspunt nemen, terwijl de adviesprijs door geen enkele retailer wordt aangerekend.

We hebben (een deel van) het zoekwerk al voor je gedaan. Hieronder vind je de acht beste Onweerstaanbiedingen. Meer interessante deals gevonden? Mail ze zeker naar ons via redactie [at] bluepixlmedia.com.

Dit zijn de 8 beste deals van Coolblue’s Onweerstaanbiedingen

Steelseries Arctis Nova Pro – van €227 voor €179

Steelseries Arctis Nova Pro
© Steelseries

Goed om te weten: het gaat hier om de bedrade versie van de Arctis Nova Pro. Liever de draadloze versie? Ook die is momenteel aan een lagere prijs verkrijgbaar. Hoewel deze hoofdtelefoon dus een draad bevat, beschikt hij wel over alle features die gamers wensen – incluis ruisonderdrukking en 3D Audio voor PlayStation 5-games.

Samsung Galaxy Watch 6 Classic (47mm, GPS) – van €449 voor €399

© Samsung

Samsung bracht zijn Galaxy Watch 6-serie in augustus op de markt. De Watch 6 Classic vormt daarbij het topmodel en komt met de populaire draaibare ring. Zoals we inmiddels van Samsung gewend zijn draait de smartwatch op Wear OS en meet hij alle benodigde gezondheids- en sportdata. Het is dus zeker en vast niet alleen een modestuk.

iRobot Roomba J7+ – van €699 voor €599

Roomba J7+
© iRobot

Roomba’s J7+ is een ideale robotstofzuiger voor degenen die geen omkijken wil hebben naar het reinigingsproces van hun woning. Je hoeft zelfs het stofreservoir van de robotstofzuiger niet met de hand te legen: die wordt immers automatisch leeggezogen door het basisstation.

TCL 55P635 – van €499 voor €399

TCL P635
© TCL

Een 55-inch 4K-televisie (met smarts) voor slechts 399 euro? Dat kan nu met de 55P635 van TCL. De naam onthult maar weinig details, dus dat doen wij nog even voor je. De televisie biedt een 55-inch 4K-scherm met een 50Hz-beeldverversing. Het scherm biedt verder ondersteuning voor HDR10. Wil je content streamen? Dat kan met Google Cast of via het Google TV-smartplatform.

iPad Air 64 GB (2022) – van €753 voor €729

© Apple

Goedkoop zullen we de iPad Air niet noemen, maar dit is wel de laagste prijs waaraan je de tablet kan kopen. Voor wie de Air (2022) niet kent: het is de kleinste Apple-tablet met de vlotte M1-chip aan boord. Over software-updates hoef je je geen zorgen te maken: die ontvangt de iPad tot maart 2027.

Fitbit Versa 4 – van €177 voor €167

© Fitbit

Fitbit’s Versa 4 is de ideale compagnon voor sportactiviteiten. Net als de Watch 6 Classic van Samsung, kan de Versa 4 hartslagmetingen uitvoeren, de zuurstofsaturatie in je bloed controleren en je slaapcyclus volgen. Uiteraard zijn alle gekende Fitbit-sportfuncties – voor het meten van je sportactiviteiten – aanwezig, inclusief geïntegreerde GPS.

HP Pavilion 15 (EH2023NB) – van €699 voor €599

© HP

Met de Pavilion 15 krijg je voldoende RAM en processorkracht om met gemak alle basistaken voor een studie te doorlopen. Ook voor regulier thuisgebruik en zelfs licht kantoorgebruik is de HP een regelrechte aanrader. Uniek is dat de laptop ook een snellader meegeleverd krijgt, die de laptop binnen 50 minuten voor 50 procent oplaadt.

TP-Link Deco X50 3-pack + X50 Outdoor – van €368 voor €295

© TP-Link

Een volledig netwerk aanleggen binnenshuis? Daarvoor is de Deco X50-set een ideale keuze. De meshrouters bieden niet alleen extreem vlotte datasnelheden via Wifi 6: ze zorgen er ook voor dat je minder snel bereik verliest binnenshuis (roaming). De X50-serie is aan te raden voor rijtjeshuizen en grotere appartementen. Met de X50 Outdoor (meegeleverd) heb je zelfs buitenshuis nog wifi.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Wat dacht je van een refurbished elektrische fiets?

Wat dacht je van een refurbished elektrische fiets?

Bekijk het aanbod

Business