Nieuws

Apps van de week: sportcoach en schoonmaakhulp

Deze niet te missen apps pikten we vorige week voor je uit: Facebook paginabeheer, AppRemover, Fitocracy, Snapseed, Cinebel, Belgian Cinema en Google Translate.

Dagelijks dwalen wij door de verschillende appwinkels, op zoek naar de leukste applicaties.  Deze niet te missen apps pikten we vorige week voor je uit.

Facebook Paginabeheer geeft je altijd en overal toegang tot je fanpagina. Promoot je club of vereniging rechtstreeks vanop je smartphone of tablet. Sinds kort ook voor Android. (Android, iOS)

Het is nog geen voorjaar, maar we willen je alvast laten zien hoe je grote schoonmaak houdt in je Android-appverzameling. Dat kan met het razend handige AppRemover. (Android)

[related_article id=”161563″]

Er zijn mensen bij wie sport in hun natuur zit, en er zijn mensen die aanmoediging nodig hebben. Fitocracy is een sociaal netwerk dat een zetje in de rug geeft. (Android, iOS)

Met Snapseed kan je mobiel foto"s bewerken met effecten of filters. De app bestaat al een tijdje voor iOS, maar omdat Google de makers gekocht heeft, is er nu ook een Androidvariant. (Android, iOS)

Je heb zin in een avondje cinema, maar hebt geen idee welke films in de plaatstelijke bioscoop spelen? Dan kan je een beroep doen op de apps van Cinebel of Belgian Cinema. (Android, iOS, Windows Phone)

Wie op reis gaat naar een exotische bestemming maar de lokale taal niet beheerst, heeft met Google Translate altijd een vertaler op zak. (Android, iOS)

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business