Nieuws

Montblanc verandert elk horloge in een smartwatch

Met de e-Strap van Montblanc voeg je slimme functies toe aan je traditionele uurwerk, zoals meldingen en een stappenteller.

Smartwatches komen ondertussen in allerlei vormen en maten, maar veel mensen geven toch nog altijd de voorkeur aan een klassiek horloge. Verkies je de uitstraling van je traditionele uurwerk, maar wil je er toch enkele slimme functies aan toevoegen, dan is de e-Strap van Montblanc mogelijk iets voor jou.

De maker van luxeaccessoires heeft geen eigen smartwatch ontwikkeld, maar wel een polsband om je eigen horloge aan te bevestigen. Dat meldt A Blog To Watch. De polsband werd e-Strap gedoopt en is voorzien van een vier centimeter groot computertje met een 0,9 inchscherm, dat via bluetooth in verbinding staat met een app op je smartphone.

[related_article id=”161563″]

Via de e-Strap kan je meldingen ontvangen rond je pols en een accelerometer zorgt ervoor dat je onder meer ook je stappen kan tellen. Meer geavanceerde metingen die je in veel volwaardige fitness trackers vindt, zoals bijvoorbeeld je hartslag of je slaapritme, zijn niet mogelijk.

De polsband zal zeker niet misstaan bij een luxueus horloge. Het bandje is gemaakt van Florentijns leer en het computertje is opgetrokken uit een “diamantachtig carbon”. De e-Strap krijgt een prijskaartje van 250 euro en speelt met die prijs mee aan de bovenkant van de smartwatchmarkt – zeker wanneer je de prijs van het horloge erbij in rekening neemt. Montblanc positioneert de e-Strap als een accessoire voor zijn eigen horloges, maar het gadget kan ook los worden gekocht om met een ander horloge te combineren.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business