Hostingbedrijf Combell tracht voortaan, naast bij de kmo’s, ook meer en meer klanten te rapen bij grote bedrijven. Het Gentse bedrijf werft in functie daarvan enkele nieuwe medewerkers aan. Bij die nieuwe Combell-mensen zit onder andere een enterprise sales manager, die verantwoordelijk wordt voor de verdere uitbouw van het enterprise departement binnen de organisatie. “Ons […]


Hostingbedrijf Combell tracht voortaan, naast bij de kmo’s, ook meer en meer klanten te rapen bij grote bedrijven. Het Gentse bedrijf werft in functie daarvan enkele nieuwe medewerkers aan.

Bij die nieuwe Combell-mensen zit onder andere een enterprise sales manager, die verantwoordelijk wordt voor de verdere uitbouw van het enterprise departement binnen de organisatie. “Ons bedrijf heeft, naast een vooraanstaande positie bij kmo’s, intussen ook een stevige positie verworven bij de grotere organisaties in België”, stelt Jonas Dhaenens, CEO van Combell. “Maar om dat enterprise segment verder te ondersteunen, was het nodig om aan die doelgroep nog meer aandacht te besteden.”

Door de economische malaise is het outsourcen van hosting voor heel wat grote bedrijven, volgens Dhaenens, er net interessanter op geworden. Die overweging speelt ook mee in de verbreding van de klantenportfolio tot de grotere jongens. Daarnaast werft het bedrijf uit het Gentse een chief technical officer of CTO aan. Die wordt verantwoordelijk voor de technische afdeling en leidt er een team van een vijftiental technici.