Nieuws

Switch neemt S&S over

Switch neemt de drie vestigingen van concurrent S&S over. Met de overname versterkt de keten van Apple-resellers zijn positie in de Belgische markt.

Switch telde al zeven vestigingen in Vlaanderen en positioneerde zich daarmee als de grootste Apple Premium Reseller in België. Door de sterke groei in de vraag naar Apple-producten vond het bedrijf de tijd rijp om zijn netwerk verder uit te breiden. Door de overname van S&S telt de Switch-keten nu tien winkels. Twee daarvan bevinden zich in Limburg, waar Switch tot nu toe nog niet aanwezig was.

"De overname van S&S past perfect in onze ambitie om de consument een winkelpunt te bieden in elke grote Vlaamse stad”, zegt Rik Vrancken, de CEO van Switch. “Daarnaast versterken we ook onze positie op de B2B-markt, waar S&S doorheen de jaren een stevige reputatie heeft uitgebouwd.”

Gebundelde expertise
Switch surft mee op het succes van onder andere de iPhone en de iPad. Het bedrijf zorgt voor toegevoegde waarde via gratis advies en opleiding, een eigen hersteldienst en interessante kortingen voor studenten en docenten. Om de zakelijke klanten beter te kunnen bedienen bundelt Switch zijn expertise voor die markt onder de naam Switch S&S in de winkels in Hasselt, Wommelgem en Gent.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business