Deals

Dealtip: Jabra Elite 65t voor 69 euro i.p.v. 139 euro

deal jabra elite active 65t
Rustig in de zetel met een muziekje, lopen, fietsen, fitnessen en ga zo maar door. De Elite Active 65t's van Jabra zijn nu een stuk goedkoper.

Jabra behoort tot een van de topmerken als het op draadloze earbuds aankomt. Al jaren zitten de earbuds in onze toplijstjes en zijn we bij de redactie razend enthousiast over hun nieuwe series. Ook de Elite 65t Active horen daarbij. Ze zijn ideaal om mee te sporten en kunnen tegen regen en zweet.

Na onze review kwamen we tot de conclusie dat de Elite 65t’s toch wel een 8/10 waard zijn. We schreven toen: “Qua batterijduur kom je ook niet bedrogen uit bij de Jabra Elite Active. Met een volle lading, kan je ongeveer vijf uur ononderbroken muziek luisteren. Daarna kan je de oplaadcase ook opladen, die geeft je nog eens tien uur extra. Wanneer je oortjes leeg zijn terwijl je net wil vertrekken voor een loopsessie, volstaat het om de oortjes een kwartiertje op te laden via de oplaadcase om terug anderhalf uur verder te kunnen.”

Jabra Elite Active 65t deal

Wie vandaag nog op zoek is naar een leuke set earbuds voor tijdens het lopen, fietsen of fitnessen zal met deze Jabra’s zeer tevreden zijn. Een unieke audiokwaliteit die je nergens bij de concurrentie zal terugvinden voor deze prijs. Bij Bol.com bespaar je nu een pak op de aankoopprijs wat deze earbuds prijs/kwaliteit nog een stuk beter maakt.

Wil je meer weten over de Jabra Elite Active 65t? Lees dan zeker onze review.

jabra elite 65t active

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Ga jij apps uit alternatieve appstores installeren?

  • Nee, App Store of Play Store is goed genoeg (57%, 109 Votes)
  • Alleen als ik een app écht nodig heb (29%, 56 Votes)
  • Ja, ik wil apps van andere bronnen installeren (14%, 27 Votes)

Aantal stemmen: 194

Laden ... Laden ...
De beste elektronica-acties van het moment

De beste elektronica-acties van het moment

Bekijken bij bol.com

Business