ipad mini dealtip

Op zoek naar een tablet die niet té groot is? De iPad Mini is voor jou. Nu te koop op Amazon.nl met een stevige korting. Sla je slag!

Advertentie

Deze week zijn heel wat Apple-producten beschikbaar aan een verlaagde prijs op Amazon.nl. De MacBook Air M1 (256GB/512GB) zijn beide een stuk goedkoper dan gewoonlijk. Ook de meest recente iPad Mini is nu 130 euro goedkoper. Je betaalt nu 499 euro voor de 256GB-variant in de plaats van 629 euro. Zeker de moeite gezien de populariteit van deze Mini.

iPad Mini deal

De iPad Mini is het compromis voor wie niet klaar is voor een grote tablet en toch al eens een groter display nodig heeft dan zijn smartphone. Met de A12 Bionic chip in combinatie met een retina display dat True Tone aan boord heeft en 256GB kom je zeker toe voor de komende jaren. Deze Mini ondersteunt ook Apples Pencil van de 1e generatie en de iPad heeft een degelijke batterij waarmee je tot 10 uur kan internetten.

Sinds deze week heb je de kans om deze populaire iPad aan te schaffen met een korting van 130 euro. Dat maakt deze iPad nog aantrekkelijker dan hij al was. De prijs is ook de laagste gekend in de laatste maanden.

Advertentie

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here