Dealtip: Segway KickScooter F25E II voor 299 euro

Segway Ninebot KickScooter F25E II
© Segway
Elektrische steps zijn vaak behoorlijk prijzig. Voor de Segway Ninebot KickScooter F25E II betaal je normaliter 459 euro. Bij Action betaal je nu tijdelijk slechts 299 euro.

Elektrische steps vormen inmiddels een essentieel onderdeel van onze verplaatsingsopties. Stap je voor kleine ritjes liever niet in de wagen of op de fiets, dan is een elektrische step ideaal. Zeker als je al eens in de binnenstad moet zijn is een step vele malen wendbaarder dan een wagen of fiets. Fijn: tot je het prijskaartje onder ogen houdt. Steps komen inmiddels zorgwekkend dicht in de buurt van betaalbare fietsen. Van het geld van sommige duurdere exemplaren koop je zelfs al een e-bike.

Segway’s Ninebot KickScooter F25E II is gelukkig niet zó duur. Ook buiten de kortingen om koop je hem voor net onder de 500 euro. Bij Action is er flink wat korting op die e-step en koop je hem al voor 299 euro. Voor dat geld krijg je een elektrische step met de volgende eigenschappen:

  • Bereik tot 25 kilometer
  • Maximumsnelheid van 25 km/u
  • Maximale aandrijvingsvermogen van 500 W
  • Wielen met een formaat van 10 inch
  • Een maximaal draaggewicht van 100 kilogram

Standaard elektrische step

Duidelijk is dat de Segway nergens direct in uitblinkt. Voor stadsverkeer is het wel fijn dat de step luchtbanden heeft. Sommige steps gebruiken zogenaamde ‘harde banden’, gemaakt van door-en-door rubber. Zulke banden gaan dan weliswaar niet lek, maar zijn veel minder comfortabel als de step over hobbelige ondergronden wordt gestuurd.

Het display van de step is daarnaast simpel. Je kan aflezen hoe hard je gaat, hoeveel accusap de step nog heeft en in welke rijmodus de step staat. Een app is er niet. Verder bevat de Segway KickScooter F25E II alles wat je mag verwachten op een straat-legale elektrische step*, waaronder verlichting vooraan, een reeks reflectoren rondom de step en achterlichten. Qua remmen beschikt hij over schijfremmen op het achterwiel en een motorrem vooraan.

Uitgelicht artikel Beste elektrische steps De 5 beste elektrische steps in 2023

*Action biedt deze e-step ook aan in Nederland. Let op: in Nederland is de step niet toegestaan op de openbare weg. Je mag hem wel op eigen terrein besturen.

Korting op KickScooter F25E II

Action biedt de Segway Ninebot KickScooter F25E II tijdelijk aan met 157 euro korting. Je kan de step wel enkel op de website bestellen. Hoelang de aanbieding aanhoudt, is niet bekend.

dealselektrische stepsegway

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Korting bij Dreame!

Korting bij Dreame!

Bekijk de deals