TechPulse weekoverzicht logo

In dit weekoverzicht lees je de belangrijkste technologienieuwtjes van de voorbije week!

Het zijn spannende tijden voor de technologiewereld en alle andere sectoren. Wij zorgen voor het leesvoer in ons weekoverzicht zodat je altijd op de hoogte blijft. Hou je haaks!

Deze week op TechPulse:

Gerelateerde artikelen

Netflix in België: wat verschijnt er in juni?

Elke maand verschijnen er nieuwe films en series op Netflix België. In mei zorgen volgende titels voor extra veel kijkplezier.

Oproep: Doe mee met het marktonderzoek voor het ICT Jaarboek 2020-2021

Hoe ver staan Belgische bedrijven wat betreft het gebruik van (nieuwe) technologie? Doe mee aan het marktonderzoek, ontvang de resultaten en maak kans op een mooie prijs.

Workshop: start Flitsmeister automatisch op bij het instappen.

Flitsmeister is een zeer handige tool om alle gevaren op de baan te kennen en te ontwijken. Maar soms vergeet je de tool op te starten en heb je daar later spijt van. Met deze workshop zal dat niet meer gebeuren.

VanMoof Electrified S3 review: Je nieuwe droomfiets

De VanMoof Electrified S3 is prijs-kwaliteit de beste e-bike die je kan kopen en maakt het kopers van een elektrische fiets wel heel eenvoudig.

Sony kondigt PlayStation 5 games line-up waarschijnlijk aan op 3 juni

Kondigt Sony volgende week eindelijk de langverwachte line-up van games voor de PlayStation 5 aan? Bronnen zeggen van wel.

Review Denon Home speakers: de Daltons onder de speakers

Denon is een doorgewinterde audiogigant maar is daarom niet minder innovatief. Dat bewijzen deze drie speakers uit de laatste nieuwe Home-reeks. Wij gingen ermee aan de slag en zetten onze ervaring op papier.

Europa wil elektrische wagens zo’n 20 procent goedkoper maken

De Europese Commissie wil de btw op elektrische wagens verlagen tot 0 procent. Daarmee zou elektrisch rijden in de meeste Europese landen zo’n 20 procent goedkoper worden. Maar wie betaalt die belastingvermindering?

De Lijn breidt contactloos betalen uit naar trams in Antwerpen

De Lijn breidt zijn proefproject met contactloos betalen op trams uit naar Antwerpen, nadat het eerder al werd geïntroduceerd aan de kust en in Gent.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here