Nieuws

App: Dolphin Browser

Ben je de standaardbrowser op je smartphone of tablet beu of mis je bepaalde functies? De Dolphin Browser maakt mobiel surfen makkelijker en leuker.

De Dolphin Browser heeft enkele handige functies die je niet in de standaardbrowser van je iOS- of Androidtoestel terugvindt. Zo krijg je je bladwijzers te zien als je van de linkerkant van het scherm naar het midden veegt. Veeg je van rechts naar het midden dan krijg je op de tabletversie een overzicht van de geopende tabbladen. Bij de smartphoneversie vind je zo de instellingen, downloads en gebarenbesturing terug.

Met die laatste functies kun je verschillende touchcommando"s aan websites koppelen. Schrijf bijvoorbeeld de letter G met je vinger en de homepage van Google wordt geopend. Doe hetzelfde met Facebook en de letter F. Je kunt ook zelf letters of tekens aan websites toewijzen. Maar omdat je alleen in de speciale kladblokpagina kan tekenen en niet in geopende tabbladen, ga je hier niet sneller door surfen.

[related_article id=”161563″]

Een functie die het gebruiksgemak wel aanzienlijk verhoogt is de Speed Dial. Het komt erop neer dat je snelkoppelingen naar je favoriete websites kwijt kan op de pagina die verschijnt als je een nieuw tabblad opent. Tabbladen worden net als bij Chrome boven aan de pagina naast elkaar weergegeven. Daarnaast is het mogelijk om via een nieuw tabblad de zogenaamde Webzines te openen. Je favoriete nieuwssites worden dan in een magazine-achtige lay-out gegoten, zoals Flipboard voor de iPad dat ook doet.

Bij de Androidversie van de Dolphin Browser kun je net als bij hedendaagse desktopbrowsers add-ons installeren. En als je de Dolphin Browser op meerdere apparaten gebruikt, kun je je instellingen en bladwijzers synchroniseren door een account aan te maken en hiermee in te loggen.

Dolphin Browser is gratis beschikbaar voor de iPhone en iPod Touch, de iPad en voor Androidsmartphones en -tablets.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business