Nieuws

Samsung Hennessy: clamshell-smartphone met twee schermen

Samsung heeft de Hennessy, een smartphone met twee schermen die je kan dichtklappen, officieel bevestigd. De start van een nieuwe trend?

We weten niet of het nu het resultaat is van veel marktonderzoek of Samsung eigenhandig een nieuwe trend probeert op te starten, maar de Koreaanse fabrikant heeft officieel bevestigd dat het binnenkort met een nieuwe clamshell-smartphone op de markt komt.

Een clamshell-telefoon bestaat uit twee delen die samenvouwen tot een compacte telefoon. Tien jaar geleden was dit model erg populair omdat het je telefoon heel klein maakt en – geloof het of niet – dat wilden we toen nog. Enige tijd geleden hebben we een aantal gelekte foto"s gezien van de Samsung Galaxy Folder, een toestel met twee beeldschermen en uitgevoerd in het zogenaamde clamshell-model.

[related_article id=”161563″]

Maar de Galaxy Folder is niet meer alleen want de Chinese website van Samsung heeft na een flink aantal gelekte foto"s een andere clamshell-telefoon, de Samsung Hennessy, officieel bevestigd.

De Hennessy heeft twee beeldschermen van 3,3 inch met een schermresolutie van 320 op 480 pixels en het toestel draait op een quadcore processor met een kloksnelheid van 1.2 GHz. Het toestel zal draaien op Android 4.1 Jelly Bean en de accu is 1.500 mAh groot, wat voldoende lijkt voor de twee kleine schermen. Verder vinden we alle typische zaken op dit toestel, zoals gps, wifi, bluetooth en een 5 megapixelcamera aan de achterzijde.

Er is verder geen informatie verstrekt over de prijs en een leverdatum. Daarnaast weten we ook niet of de Samsung Hennessy ook naar Europa zal komen.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business