Nieuws

Nespresso bezorgt op dezelfde dag

Binnenkort kan je je Nespresso-capsules dezelfde dag nog in huis krijgen wanneer je online bestelt. Een proefperiode loopt al in enkele Vlaamse steden.

Nespresso start met same-day delivery in België. Bestel je koffiecapsules of andere producten online voor 12:00 ’s middags, dan krijg je je bestelling nog voor het einde van de dag thuis toegestuurd. Dat is al zo in steden als Antwerpen, Brussel en Mechelen, maar wordt binnenkort ook in de rest van het land uitgerold. Voorheen bood Nespresso al next-day delivery aan.

De snelle levering gebeurt in samenwerking met DPD, vertelt marketingdirecteur bij Nespresso Belux, Stéphane Detaille. ‘We hebben besloten om, met steun van DPD, een unieke leveringsdienst in België te lanceren. U bestelt voor de middag en de bestelling wordt dezelfde dag overal in België geleverd.’

DPD hoopt met de ervaring bovendien de snelle levering ook bij andere handelaars in te voeren. ‘We zijn ervan overtuigd dat we dankzij deze samenwerking met Nespresso deze dienst ook aan andere klanten zullen kunnen aanbieden,’ meent Silvio Mestdagh, CEO van DPD België.

De bezorgingsoptie wordt vanaf oktober in heel België beschikbaar.

Nespresso is niet de enige die same-day delivery aanbiedt. Recent maakte ook Albert Heijn bekend dat het experimenteerde met een levering binnen twee uur. In ons land is bijvoorbeeld ook de same-day delivery van bol.com beschikbaar, hoewel dat enkel kan naar één van de Albert Heijn-filialen.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business