Nieuws

PC MAGAZINE september 2005



Windows Vista – Eerste blik op de opvolger van Windows XP

Desktopvervangers – 10 notebooks die uw desktopmachine overbodig maken

Fotoprinters – Druk zelf uw digitale foto’s af

Lcd-monitoren – Massatest achtentwintig 17-inch monitoren

Kinderen en internet – Online gevaren in kaart gebracht

Op onze cd-rom: de allernieuwste uitvoering van de Divx-codec en -speler, versie 6. Inclusief de beste aanvullende codecs, rippers en spelers. Verder hebben we mooiste geografische softwarepakketten van dit moment op cd gezet: Google Earth, Nasa World Wind en Terra Explorer.

Volgende maand: vanaf 20 september in de winkel


Budgetcomputers
Grote ketens en webwinkels stunten regelmatig met aanbiedingen voor goedkope pc’s. Hoe goed presteren dergelijke systemen eigenlijk? PC Magazine zet alle aanbiedingen op een rijtje en kijkt u of inderdaad een compleet systeem voor een scherpe prijs in huis haalt en geen kat in de zak.


TV-tunerkaarten
Het wordt steeds aantrekkelijker om van een computer een digitale videorecorder te maken. In ons oktobernummer nemen we een groot aantal tv-tunerkaarten onder de loep. Welk merk tuner en chipset biedt de beste beeldkwaliteit en mogelijkheden? En is digitale televisieontvangst al mogelijk via een pc-kaart?


Anti-spyware
Spyware is meer dan alleen erg vervelend: dergelijke programma’s kunnen ervoor zorgen dat uw pc langzamer wordt en sturen vaak in het geniep persoonlijke informatie door. Antispywareprogramma’s beloven een eind aan deze plaag te maken; PC Magazine kijkt of ze of hun belofte nakomen.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business