Nieuws

PC MAGAZINE juli & augustus 2006



Koopgids digitale videocamera’s van 159 tot 1.299 euro

Massatest notebooks met maximale prestaties voor de beste prijs

11 verleidelijke designconcepten voor morgen

Mediaspelers brengen films, muziek en foto’s naar uw vakantie

Bouw zelf een fluisterstille pc

Computers en digitale effecten veroveren Hollywoord

Inclusief gratis cd plus een unieke DVD met de volledige testversie van Windows Vista (tot 1 juni 2007!)

Deze maand op onze gratis DVD


Exlusieve testversie plus activatiecode van Windows Vista
Het is nu al de meest besproken lancering van 2007, en misschien wel de belangrijkste upgrade die het pc-wereldje in jaren kende. Windows Vista wordt hét besturingssysteem van de toekomst, en PC Magazine biedt u exclusief, op DVD, de 4 GB grote publieke bèta van Windows Vista aan. Nu kunt u zelf testen of de hype terecht is, en of uw pc klaar is voor de volgende generatie applicaties!

OPGELET! PROBLEMEN MET UW DVD? MAIL NAAR VISTA@PCMAGAZINE.BE

Uw volgende PC Magazine ligt vanaf 22 augustus in de winkel


Microsoft Office 2007
Office lijkt een product dat geen boodschap meer heeft aan spectaculaire upgrades, maar dat is buiten de nieuwste versie gerekend. MS Office 2007 blijkt niet alleen een complete cosmetische make-over gekregen te hebben, ook de fundamenten van het kantoorpakket zijn voldoende veranderd om zowel bij eind- als professionele gebruikers de nodige interesse te kweken. Bovendien krijgt u gratis een speciale, volledig functionele testversie van MS Office 2007 bij PC Magazine.
Inclusief volledige testversie op cd!


Breedbeeldschermen
De markt van computerschermen zit opnieuw in een stroomversnelling; niet alleen schakelen gebruikers massaal over op ‘platte’ schermen, ze moeten daarbij ook de keuze maken tussen klassieke of multimediale breedbeeldschermen. In deze complete koopgids leiden we onze lezers naar hun ideale scherm en testen we alles wat de markt te bieden heeft.


Muziek op uw maat
Eén van de minder prettige gevolgen van de hele MP3-rage is dat goede muziek en artiesten nooit de erkenning krijgen die ze verdienen. Er is, met andere woorden, heel wat muziek beschikbaar die u wellicht fantastisch vindt, maar nooit zal ontdekken. In dit dossier onderzoekt PC Magazine webdiensten die u, op basis van de muziek die u vandaag beluistert, nieuwe artiesten en muziek voorstelt. Het begin van een erg leuke ontdekkingstocht…

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business