Kender Thijssen stelt Partner Manager aan

De ICT-dienstenleverancier Kender Thijssen België heeft Patrick Lewyllie benoemd tot Senior Partner Manager, een nieuwe functie binnen Kender Thijssen. Het bedrijf wil de relaties met haar businesspartners, zoals hard- en softwarevendors, verder uitbouwen en riep daarom de functie van partnermanager in het leven. Tot de belangrijkste constructeurs waar Kender Thijssen mee samenwerkt, behoren onder andere HP, Sun, Microsoft, Symantec, Citrix, McAfee en WatchGuard.

Lewyllie is verantwoordelijk voor het beheren en bewerken van zowel bestaande als nieuwe businesspartners om extra omzet en marge te creëren voor Kender Thijssen. Hij wil naar verluidt voornamelijk luisteren waarnaar partners op strategisch vlak van wakker liggen en die behoeften vertalen in voorstellen.
 
 
Jongensdroom waarmaken
 
Lewyllie (47) bouwde een professionele carrière uit in de IT-sector bij Hewlett Packard. Als Account Support Manager was hij er verantwoordelijk voor strategische klanten zoals Bekaert, Delhaize en de liftenbouwer KONE.
 
Na 23 jaar in de IT besloot hij echter een jongensdroom waar te maken, en startte hij een nieuwe carrière in de wereld van auto’s en motoren. Hij ging aan de slag als verkoopsdirecteur bij een grote dealer van VW/Audi/Skoda aan de kust, maar dat leverde niet op wat hij ervan had verwacht.
 
“Als verkoopsdirecteur van auto’s kon ik mijn hobby eindelijk combineren met mijn professionele activiteiten,” vertelt hij. “Maar ik kon mij helaas niet aanpassen aan de ‘garagementaliteit’ en dacht met weemoed terug aan mijn IT-carrière. Vandaar dat ik enthousiast reageerde toen ik een interessante vacature ontdekte bij Kender Thijssen, een bedrijf dat me al in positieve zin opviel toen ik nog bij HP zat.” 

Gerelateerde artikelen

Volg ons

TechPoll

Koop jij de nieuwe iPhone 15?

Toon resultaten

Laden ... Laden ...
Vul een korte vragenlijst in en win prijzen tot t.w.v. €329

Vul een korte vragenlijst in en win prijzen tot t.w.v. €329

Doe mee en win!

Business