Nieuws

SecureComm doet Europese distributie voor Nayatek

Security distributeur SecureComm gaat de producten van Nayatek op Europees vlak verdelen. Nayatek is een ontwikkelaar van ‘next generation information management solutions’.

Het distributiecontract slaat met name op het de oplossing Datosphere van Nayatek. Datosphere is een single enterprise platform met dynamische grid architectuur, geïntegreerde redundancies en een forensisch beveiligingsmodel dat klanten uitgebreide content archivering, EDiscovery, storage management en compliance functionaliteiten biedt. Tevens biedt het systeem mogelijkheden om controleerbare en robuuste procedures in te voeren zodat organisaties kunnen voldoen aan industriegerelateerde regelgeving.
 
Het distributiecontract met Nayatek kadert volgens verkoopsdirecteur Martijn Vrugteman van SecureComm Belux in de Europese uitbreidingsplannen van SecureComm. “We verwachten tegen het einde van 2010 in ongeveer 15 Europese landen vertegenwoordigd te zijn.” Over het contract met Nayatek is hij bijzonder enthousiast: “Nayatek’s Datosphere is een vrij uniek product dat het zeker goed gaat doen bij onze bestaande resellers en systeemintegratoren. Maar we verwachten inderdaad ook dat dit nieuwe resellers en SI’s zal aantrekken. Deze productlijn past prima in onze productstrategie en ook in de strategieën van de meeste van onze resellers.”

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business