Nieuws

Microsoft verhuurt Office via internet

Microsoft heeft deze week een versie van Office op internet publiek gemaakt. Ook in de Benelux kan je Office 365 al huren.

Qua functionaliteit is Office 365 ongeveer gelijk aan Office 2011, dat meer dan een jaar geleden werd gelanceerd. Het grote verschil is dat 365 volledig online gebruikt kan worden. De software krijgt bovendien elke drie à vier maanden een update. Dat wil zeggen dat abonnees in de toekomst altijd de nieuwste versie hebben.

Google Apps
Met Office 365 gaat Microsoft de strijd aan met Google Apps, een zakelijke suite van Google die ook kantoorsoftware bevat. Allebei de diensten staan in de cloud, maar die van Microsoft heeft ook een mogelijkheid om software lokaal te installeren.

Als klant kan je Office 365 huren voor verschillende tarieven. De prijs per gebruiker hangt af van de omvang van je bedrijf. De goedkoopste licenties zijn 5,25 euro per maand per gebruiker in kleine bedrijven en voor zelfstandigen. De duurste abonnementen zijn bestemd voor grotere ondernemingen en bevatten geavanceerdere kantoorsoftware.

Wie dat wil, kan bij Microsoft een proefabonnement aanvragen.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business