Nieuws

Carroll 1.1

In Windows kan elke gebruiker zelf onder meer het thema, de vensterkleur, muisaanwijzers en systeemgeluiden instellen. De resolutie blijft echter staan op wat de vorige gebruiker heeft ingesteld. Dat is vervelend.

Carroll zorgt ervoor dat Windows automatisch terugvalt op de door jou gewenste resolutie, zodra je bij Windows bent aangemeld. De allereerste keer dat je Carroll opstart, krijg je een lijst met vrijwel alle mogelijke resoluties en kleurdieptes (in bits) te zien. Je hoeft dan maar de gewenste resolutie/kleurdiepte te selecteren en Change screen resolution and restore with every logon for current user aan te klikken.

[download_file]

De resolutie past zich meteen aan. En wanneer je die aanvaardt, zal Windows die automatisch overnemen, elke keer dat je je opnieuw aanmeldt. Op dezelfde manier kunnen ook andere gebruikers hun favoriete resolutie instellen. Uiteraard kun je op elk moment de tool opnieuw opstarten om een andere resolutie te kiezen, mocht je dat willen.

We ondervinden wel dat de tool niet honder procent stabiel werkt, maar dat ligt wellicht aan de domeinomgeving waarin we de tests hebben uitgevoerd.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business