Deals

Black Friday dealtip: 88% korting op PureVPN-abonnementen

PureVPN header
Wil je browsen zonder je zorgen te hoeven maken over de beveiliging van je data? Via TechPulse krijg je nu 88 procent korting op PureVPN.

PureVPN kost normaliter 10,95 euro per maand. Met de deal exclusief voor TechPulse-lezers kun je 88 procent korting krijgen op het vijfjarige abonnement. Je betaalt dan nog 1,33 euro per maand. Je kan ook kiezen voor een tweejarig abonnement met 70 procent korting. Het maandbedrag stijgt dan naar 3,24 euro.

In onze review van PureVPN benoemden wij dat de vpn uitblinkt in snelheid en functionaliteit. Kies bijvoorbeeld voor de Stream-modus om de verbinding te laten ‘optimaliseren’ voor video’s. De dienst verrast bovendien met zijn brede beschikbaarheid aan VPN-locaties; het zijn er 141 in totaal, waar concurrenten als ExpressVPN blijven steken op 94 locaties. Hierdoor ben je er met PureVPN zeker van dat je een locatie kunt vinden die in de gewenste regio zit en rap werkt.

PureVPN: veiligheid staat voorop

Veilig- en betrouwbaarheid staan voorop bij PureVPN. Dit uit zich in de always-on-audits die door KPMG worden uitgevoerd. Deze audits bevestigde eerder dat PureVPN geen logs bijhoudt van het internetverkeer dat via de vpn verloopt. Zo ben je er dus zeker van dat niemand meekijkt als je op het internet actief bent.

Is dat precies waar je naar op zoek was? Scoor dan nu zeker een PureVPN-abonnement met 88% procent korting. Deze korting loopt tijdens Black Friday 2022.

Dit artikel is geschreven door één van onze partners. Onze redactie is niet verantwoordelijk voor de inhoud.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Wat dacht je van een refurbished elektrische fiets?

Wat dacht je van een refurbished elektrische fiets?

Bekijk het aanbod

Business