LEES DIT, Tips

Manchester City vs Real Madrid: zo bekijk je de Champions League-kraker

De Champions League is weer terug, en meteen met een topper van formaat! Lees hier hoe je de clash tussen Manchester City en Real Madrid kan bekijken.

Het coronavirus heeft het Europese voetbal maandenlang ontregeld, maar morgenavond gaat de Champions League eindelijk opnieuw van start. Deze week worden de resterende returns uit de achtste finales afgewerkt. Met Barcelona vs Napoli, Juventus vs Lyon en Bayern vs Chelsea staan er zeer mooie affiches op het programma, waar de wedstrijd die het meest uit het oog springt is natuurlijk die tussen Manchester City en Real Madrid.

Manchester City won in maart de heenwedstrijd met 2-1 en is dus de favoriet om door te stoten naar de kwartfinale. De ploeg van Kevin De Bruyne moest dit seizoen ook de titel in de Premier League laten aan Liverpool, en is er op gebrand om het seizoen te redden met een Europese beker. Maar de wedstrijd is zeker nog niet gelopen, want Real Madrid kwam ijzersterk terug uit de coronapauze. De Koninklijke wonnen 10 wedstrijden op rij en sleepte de Spaanse titel binnen. Bovendien zal Manchester City niet kunnen genieten van het thuisvoordeel, want supporters zijn nog niet toegelaten.

Voor Belgische voetbalfans is er nog een extra reden om deze wedstrijd te kijken: Kevin De Bruyne zal oog in oog staan met Thibault Courtois en Eden Hazard, eindelijk verlost van blessureleed.

Hoe de wedstrijd kijken?

Met vrienden op café gaan of elders gezellig samenkomen, dat zit er spijtig genoeg nog niet in. Maar dat betekent niet dat je deze wedstrijd hoeft te missen. VIER zal de wedstrijd live uitzenden. Heb je geen televisietoestel voor handen, dan kan je het volgen via de website van de zender.

Er is echter één probleem als je je in het buitenland bevindt. VIER heeft namelijk geen rechten om haar content buiten de landsgrenzen aan te bieden. Gelukkig bestaat hier een oplossing voor. Met een VPN-verbinding kan je vanuit het buitenland je IP-adres omleiden naar België en zo geoblokkeringen omzeilen. Een extra bijkomend voordeel van een VPN-verbinding is dat je volledig anoniem kan surfen.

Een VPN-abonnement hoeft je ook helemaal niet veel te kosten. PureVPN biedt een proefperiode van 7 dagen voor slechts 0,99 euro, en kost nadien slechts 5,81 euro per maand! PureVPN is één van de snelste VPN-servers die op de markt beschikbaar. Maar er zijn nog voldoende alternatieven. Surfshark pakt vandaag uit met een speciale actie: een abonnement van 1 jaar voor slechts 1,69 euro per maand! Ook Cyberghost biedt een zeer voordelige prijs: 2,75 eruo per maand, met 6 extra gratis maanden bovenop je 1-jarig abonnement. Ook enkel vandaag te verzilveren, dus wees snel!

slidersporttipsVPN

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Korting bij Dreame!

Korting bij Dreame!

Bekijk de deals