LEES DIT

ICT Jaarboek 2020-2021 vanaf nu verkrijgbaar!

Het boek bij uitstek voor elke technologieliefhebber!

Met trots presenteren we het ICT Jaarboek 2020-2021. Een bijzondere editie om verschillende redenen. Niet alleen omdat het de tiende editie is van het ICT Jaarboek, maar ook omdat 2020 een bijzonder jaar is geweest. We besteden dan ook ruim aandacht aan de belangrijkste uitdagingen waar de ICT-sector in de hedendaagse maatschappij het hoofd aan moet bieden.

Het basisrecept van het ICT Jaarboek is ongewijzigd gebleven: het fundament vormt een grootschalig marktonderzoek uitgevoerd bij honderden Belgische bedrijven actief in de ICT-sector. Een eerste onderzoek in juni geeft de marktverhoudingen in de sector weer. Een vervolgstudie focust zich op de belangrijkste trends en een eerste momentopname van de impact die de coronacrisis op bedrijven heeft. De resultaten van dat onderzoek staan uitvoerig beschreven in het jaarboek.

Maar het ICT Jaarboek biedt veel meer. De harde cijfers vullen we aan met diepgaande achtergrondstukken, interessante interviews, case studies en opinie. Die zijn gekaderd rond zes brandend actuele topics: Social, Mobile, AI & Analytics, Cloud, Privacy & Security en Leadership. Zo analyseren we de opkomst van videochatapplicaties zoals Zoom, bespreken we de belangrijkste trends in mobiele netwerktechnologie, big data en cloud, delen ervaren managers hun visie op leadership, en voor welke cybersecurity- en privacydreigingen moet je waakzaam blijven?

Het resultaat is een stevig naslagwerk van maar liefst 178 pagina’s. Het ICT Jaarboek kan je hier aankopen voor de prijs van €14,99.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business