Nieuws

Op bezoek in de dierentuin met je iPhone

Met Pocket Zoo bezoek je de dierentuin vanuit je luie stoel. De app biedt live videofeeds uit verschillende dierentuinen en vooropgenomen fragmenten.

Pocket Zoo is gericht op kinderen, maar ook volwassen kunnen zich met de applicatie goed vermaken. Twee dingen vielen ons meteen op: de videokwaliteit kan absoluut beter en veel feeds staan op zwart, zonder enige indicatie dat ze niet beschikbaar zijn.

Foto"s maken
Op den duur wordt het een beetje irritant om naar werkende feeds te moeten speuren. Maar als je een live feed te pakken hebt en de dieren zijn dicht bij de camera, dan is dat wel geweldig. Het voelt bijna alsof je echt in de dierentuin bent. Je kunt zelfs foto’s maken, die je kunt opslaan in je bibliotheek en kunt delen via Facebook.

[related_article id=”161563″]

Van de diverse dieren zijn ook geluidsfragmenten voor handen. Erg leuk voor kinderen die graag hun geluiden nadoen. Als je favoriete dier niet live beschikbaar is, kun je altijd nog filmpjes kijken via de videoclips-tab. Dit is een fijne optie, zeker omdat de live feeds niet altijd even betrouwbaar zijn.

Pocket Zoo is ondanks de soms wat onbetrouwbare live feeds zeker een aanrader voor dierenliefhebbers. De applicatie heeft genoeg filmpjes, foto’s en geluiden te bieden om je uren mee te vermaken.

Pocket Zoo is beschikbaar voor de iPhone en iPod Touch en de iPad. Beide versies kosten 1,59 euro

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business