Nieuws

Deze week: De nieuwe iPhone komt er aan en Nokia begaat een flater

De nieuwe iPhone, die vermoedelijk tóch ‘iPhone 5’ zal gaan heten, zal volgende woensdag aangekondigd worden. Wij geven nog een laatste vooruitblik.

Telenet stelt zijn homespots open voor alle internetklanten, ook zij die zelf geen homespot aanbieden. Vanaf nu kan iedereen met een Telenet-internetabonnement dus gebruik maken van meer dan 600.000 gratis wifi-locaties.

Hoewel de aankondiging dus pas voor woensdag is, is er al een iPhone 5-kloon op de markt. Sterker nog, het Chinese bedrijf dat de kloon heeft gemaakt, heeft al laten weten dat ze Apple zullen aanklagen als de iPhone 5 te sterk op hun Goophone i5 lijkt.

Nokia stelde deze week twee nieuwe smartphones voor. De camera in die toestellen bevat een nieuwe technologie die voor extra beeldstabiliteit zorgt. Het demofilmpje zag er alvast indrukwekkend uit, alleen bleek achteraf dat het filmpje vervalst was.

De Belgische MVNO Mobile Vikings heeft nano-simkaarten klaar om te verdelen bij de lancering van de iPhone 5, die hoogstwaarschijnlijk nano-sims slikt. Wij hebben de eerste foto’s.

Zoek je een nieuwe laptop, maar raak je niet wijs uit het grote aanbod? Wij geven je enkele tips en suggesties om rekening mee te houden.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business