Nieuws

Acer lanceert budgetmodel Liquid Z4 en Liquid E3 voor fotoliefhebbers

Acer heeft in de aanloop naar het Mobile World Congress in Barcelona twee nieuwe smartphones onthuld voor 99 en 199 euro.

Acer breidt zijn smartphone-assortiment uit met twee nieuwe toestellen: de Liquid E3 en Liquid Z4. Beide telefoons zullen volgende week worden gepresenteerd op het Mobile World Congress in Barcelona.

Liquid Z4

De Liquid Z4 is een compacte smartphone met een 4 inchscherm, die draait op een 1,3 GHz dualcore-processor. Het toestel beschikt over 4 GB interne opslag en wordt geleverd met Android 4.2.2. Achteraan zit een 5 megapixelcamera met LED-flitser

[related_article id=”161563″]

De Acer Liquid Z4 is vanaf april in Europa verkrijgbaar en krijgt een adviesprijs van 99 euro. De smartphone zal in een witte of zwarte versie beschikbaar zijn.

Liquid E3

De Liquid E3 beschikt over een 4,7 inchscherm en mikt op de fotoliefhebber. Zowel de 13 megapixelcamera aan de achterkant als de 2 megapixelcamera aan de voorkant zijn voorzien van een LED-flitser en zouden volgens Acer zeer snel moeten scherpstellen. Aan de achterzijde zit ook een knop op de camera-app sneller op te starten.

Het toestel draait eveneens op Android 4.2.2 en is uitgerust met een 1,2 GHz quadcore-processor, 1 GB RAM en 4 GB interne opslag. Later dit jaar wordt een update voorzien naar Android 4.4 KitKat. De Acer Liquid E3 is vanaf april in Europa verkrijgbaar aan een adviesprijs van 199 euro.

Liquid UI

Beide toestellen worden voorzien van de nieuwe Liquid UI. Dat is de grafische schil die Acer over Android heen legt. De interface heeft een nieuwe visuele stijl gekregen en laat onder meer toe om meerdere app-vensters naast elkaar te openen, zodat je makkelijk kan multitasken.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business