Nieuws

Eerste dualboot-smartphone met Windows Phone 8 en Android komt eraan

Windows en Android werden reeds op enkele laptops en desktops verenigd, maar binnenkort is ook de eerste smartphone aan de beurt.

 

Windows en Android hebben ondertussen al de weg naar elkaar gevonden op laptops en desktops, maar het ziet er naar uit dat ze binnenkort ze ook op smartphones verenigd worden. De Indiase smartphonefabrikant Karbonn werkt namelijk aan een telefoon die de twee besturingssystemen combineert.

Karbonn is één van de negen nieuwe Windows Phone-partners die Microsoft vorige week heeft aangekondigd tijdens het Mobile World Congress in Barcelona. Sudhir Hasija, bestuursvoorzitter bij Karbonn, bevestigt tegenover The Indian Times dat de fabrikant enkele dagen geleden de overeenkomst met Microsoft heeft afgerond.

[related_article id=”161563″]

De dualboot-telefoon moet tegen juni verschijnen en is gericht op zakelijke gebruikers en ‘techies’. Meer details over het toestel zijn nog niet bekend. Aangezien Karbonn een lokale speler is, is het toestel vermoedelijk in eerste instantie alleen voor de Indische markt bedoeld. Over een mogelijke prijs is voorlopig nog niets geweten.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business