Nieuws

Dit zijn de populairste Amazon-kerstpakjes

Van Amazon Alexa-apparaten tot slimme stopcontacten: de populairste kerstcadeaus die we op Amazon kopen zijn erg uiteenlopend.

Naar goede gewoonte maakt Amazon de meest verkochte producten van tijdens de feestdagen bekend. De online winkel zet met name de verkoop van Alexa-producten in de verf, maar verrassend genoeg was de TP-Link Smart Plug eveneens één van de meest verkochte producten.

Miljoenen pakjes

In zijn rapport schrijft Amazon dat het bedrijf miljoenen extra toestellen van zichzelf verkocht ten opzichte van vorig jaar. Het bedrijf maakte tijdens de feestdagen meer dan een miljoen pakketten per dag voor Noord-Amerika en Europa, met als piekdag 19 december. Het laatste pakketje dat op tijd voor kerstdag arriveerde, werd om 23 uur besteld en belandde bij de klant om 23:58.

Populairste artikelen

Het aantal bestelde producten via de Amazon-app steeg met 70 procent. De populairste producten die klanten via hun mobiele toestel kochten, waren de Echo Dot, Fire TV Stick en de TP-Link Smart Plug. Het slimme stopcontact van TP-Link is eveneens het populairste smart home-product. Blijkbaar willen veel mensen hun domme huis slim maken, zonder dat hier al te grote verbouwingswerken bij aan te pas komen.

De categorie waarin de meest uiteenlopende producten populair waren, is ‘home health and personal care’. De fitnesstracker Fibit Charge 2 was in deze categorie het populairste product. Amazon verkocht echter eveneens veel keer de 23anMe DNA Test en AncestryDNA: Genetic Testing. We willen niet alleen gezonder leven, maar eveneens meer te weten komen over onze afkomst.

 

lebara playnetflixstreaming

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Korting bij Dreame!

Korting bij Dreame!

Bekijk de deals