Nieuws

Vernieuwde Tesla Model S kan sneller worden opgeladen

Wie een Model S bij Tesla bestelt, zal een hoop extra snufjes krijgen. Zo zal de wagen je beschermen tegen biologische wapens en kan de batterij een stuk sneller worden opgeladen.

Eerder kwamen al verschillende details aan het licht over de vernieuwde Model S. De officiële aankondiging van Tesla is echter zopas gebeurd, met enkele belangrijke verschillen. Zo zal de batterij van de elektrische wagen jammer genoeg geen upgrade krijgen naar 100 kWh, waardoor het bereik van de wagen nagenoeg gelijk zal blijven. Wel zal de grille aan de voorzijde van de auto worden verwijderd, wat tot een betere aerodynamica moet leiden.

Wie teleurgesteld is over het ontbreken van een 100 kWh-batterij, heeft toch nog reden tot juichen. De oplaadstandaard zal namelijk van 40 Ampère naar 48 Ampère worden verhoogd. Hierdoor zal de batterij van de Model S een stukje sneller kunnen worden opgeladen. Bovendien is de kans groot dat één van de volgende versies van de Model S wel een straffere batterij zal bevatten.

De geruchten over een biologische oorlogsverdedigingsmodus zijn wel correct. Wanneer je deze modus inschakelt, zal een positieve druk in de wagen ontstaan, waardoor biologische wapens geen kans krijgen. Verder is de vernieuwde Model S voorzien van een luchtfilter, die minstens 99,97 procent van de luchtvervuiling en alle allergenen en bacteriën uit de lucht in de auto filtert.

De vernieuwingen aan de Model S gaan onmiddellijk van kracht. Eenieder die nu de wagen van Tesla bestelt, zal hierdoor kunnen genieten van de nieuwe snufjes.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business