Nieuws

Deze week: onveilige vingerafdruksensoren en de stokoude pc van McLaren

Deze week onderzoeken we of vingerafdruksensoren wel zo veilig zijn als fabrikanten beweren. We bekijken verder het gevaar van legacy-hardware aan de hand van de McLaren F1 en maken je wegwijs door het verbeterde Europese roamingaanbod.

Vingerafdrukscanners worden gepromoot als de volgende stap naar betere beveiliging. Door het bestaan van digitale fotografie, lopen we echter allemaal een risico.

Vergeet regeringen die hun volk beschermen met Windows XP. Autobouwer McLaren heeft een nog ouder systeem nodig om zijn supercars te onderhouden.

Europese regelgeving verplicht alle providers in de EU om hun roamingtarieven te verlagen. De regelgeving gaat vandaag in en ook de Belgische providers pasten de roamingkosten aan. We bieden een overzicht.

Kunstenaar Dries Depoorter gaat creatief te werk met Raspberry Pi’s, een reeks monitors en enkele onbeveiligde webcams.

USB 2.0, 3.0 en 3.1 hebben weinig te maken met Type A of Type C. Type B bestaat natuurlijk ook. We leggen je uit hoe het precies zit.

In Bobbejaanland werd Mount Mara voor het publiek geopend. Het is één van de eerste virtual reality rollercoasters ter wereld. Wij gingen een ritje maken in de achtbaan.

Door je voorste wiel te vervangen met GeoOrbital kan je je fiets binnen de 60 seconden omtoveren tot een echte e-bike.

Drie planeten die rond eenzelfde dwergster cirkelen vormen de ideale thuis voor buitenaards leven.

Android is nog altijd niet verlost van Stagefright. Google heeft een nieuwe veiligheidsupdate uitgerold die een kritieke bug gekoppeld aan het aanslepende probleem opruimt.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business