Nieuws

PC MAGAZINE Januari 2006



Massatest van 16 ultraportables en Tablet pc’s

Muziekwinkels: MP3-shoppen op het web

Exclusieve preview van Office 12

Online printdiensten: van digitale foto tot fotoalbum

11 GPS-navigatiesystemen getest

De zin en onzin van High Definition

Plus exclusieve DVD met volledige jaargang PC Magazine & PC Gids, plus 4.000 MB aan applicaties waaronder 6 volledige softwareversies!

Met spectaculaire wedstrijd ‘Het beste product van 2005’ en onze gratis cd!

Uw volgende PC Magazine ligt op 24 januari in de winkel


Geavanceerde digitale camera’s
Wie zijn fotografische kunstjes naar een hoger niveau wil tillen, heeft de keuze tussen een digitale reflexcamera en een semi-professionele alles-in-één camera. De prijskaartjes en specificaties lopen gelijk op, maar wij willen graag weten welke cameratype de beste resultaten oplevert? Onze experts testen een dozijn supercamera’s voor amateur-fotografen en schrijven de ultieme koopgids.


Software-utilities
Wat is een computer nog waard zonder goede softwaretools die ervoor zorgen dat uw systeem optimaal blijft werken? Utilities voor schijfbeheer of voor het afstellen van uw geheugen en processor, compressie- en indexeringtools of de nieuwste lichting desktopzoekmachines, PC Magazine verzamelt ze allemaal in één groot overzicht en stelt de ideale softwarebundel samen.


Tips voor Office
Eén van de beste eigenschappen van Microsoft Office is het onvoorstelbare aantal functies en opties. Helaas is dat tegelijk ook één van de slechtste eigenschappen ervan. Office kan bijna elk aspect te automatiseren, maar het probeert zo hard zijn best te doen dat het u vaak voor de voeten loopt. Wij bundelen de beste oplossingen in onze handige gids.

Met onze gratis cd en speciale PC Magazine desktop-verzameling

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business