Nieuws

Mediastreamer met iPad-dock van Xtreamer

Xtreamer brengt een mediaspeler op de markt die rechtstreekse aansluiting biedt voor iPhones en iPads. De geavanceerde Apple-accessoire biedt daarnaast een groot aantal media aansluitingen.
 

iXtreamer, zoals dit mediahoofdkwartier bekend staat, accepteert naast de iPad ook externe harde schijven en netwerklocaties, zodat de mogelijkheden tot afspelen erg ruim zijn. Er is verder ondersteuning voor hdmi,- compositieuitgangen, maar de iXtreamer kan desgewenst ook zelf dienst doen als externe harde schijf.
 

Naast een afstandsbediening is ook een mobiele webinterface voor bediening toegevoegd. Zo kun je smartphone of iPad ook als remote gebruiken, als je hem tenminste niet in de dock hebt gestoken.
 

De iXtreamer ondersteunt een groot aantal formaten, waaronder H.264 MKV en BluRay ISO, en kan die afspelen in 1080p HD-formaat. Het is ook mogelijk de streamer als internetradiostation te gebruiken of online videodiensten te benaderen.
 

Tenslotte is er meer dan genoeg ruimte om offline mediabestanden onder te brengen bij de iXtreamer. Er is een 3,5 inch sata2-schijf ingebouwd van 3 TB en 256 MB werkgeheugen voor optimaal afspelen. De iXtreamer is voor 199 euro te bestellen op de website van de fabrikant.
 

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business