Nieuws

FSP Group brengt nieuwe 80Plus Gold voedingen

FSP lanceert met het nieuwe jaar de Aurum-serie, een volledig nieuwe line-up van computervoedingen die aan de 80Plus Gold standaard voldoet. Met dit certificaat garandeert FSP een efficiëntie hoger dan 90%.

De grootste innovatie is ongetwijfeld de MIA IC technologie. FSP heeft hieraan meer dan drie jaar ontwikkeld. Dankzij de unieke multifunctionele combinatie van PWM, ZCS PFC, PostSR, Active Clamp en een dubbelcircuit OVP garandeert deze voeding genoeg bescherming voor je systeem. Deze nieuwe innovatie zorgt ervoor dat de nieuwe voedingen compacter en efficiënter zijn dan voordien.

Het oog wil dikwijls ook wat en daar heeft FSP rekening mee gehouden. De stevige behuizing combineert een granieten gevoel, uniek voor een voeding, met een gouden rand bovenaan rond de ventilator. Met het vernieuwde Arrow Flow zijn de ventilatiegaten strategisch geplaatst om steeds een optimale koeling te garanderen. FSP biedt twee voedingen van 400W en 500W met twee stabiele +12-rails, en twee van 600W en 700W met vier stabiele +12-rails. Prijzen zijn nog niet beschikbaar.
 

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business