Nieuws

Familycard.be deelt 260.000 EUR uit in startjaar

[Advertorial] FamilyCard.be, een online webshop klantenkaart, heeft in haar eerste bestaansjaar maar liefst 260.000 EUR uitgedeeld onder haar meer dan 39.000 leden.

FamilyCard.be is vooral voor fervente online shoppers erg interessant, voor elke online aankoop bij de meer dan 850 aangesloten webshops krijg je als lid immers tot 5% terug in de vorm van cash geld op je aankoop bedrag.  Zo spaar je al snel een aardig voordeel bij elkaar.

 

“Er is nog veel groeipotentieel,” zegt Wim Willems, mede stichter.  “We kopen steeds meer online aan. Dat blijkt nog uit de recente cijfers van BeCommerce; 8,4 miljoen Belgen deden afgelopen jaar online aankopen, goed voor maar liefst 87 miljoen transacties.  E-commerce is ondertussen in België goed voor 17% van alle uitgaven.  Voor diensten verloopt  63% van de transacties reeds online, terwijl de aankoop van producten nog achter blijft en 9% van de totale mix uitmaakt.”

 

Sparen voor gratis Netflix, een weekendje weg of zelfs een nieuwe iPhone

“Als je weet dat elke Belg op jaarbasis gemiddeld 1190 EUR online uitgeeft, dan kan onze spaarformule je snel heel wat voordelen opleveren;”  Via onze digitale kaart krijg je je korting doorgestort op je bankrekening van zodra je 25 EUR hebt bijeen gespaard,” vervolgt Willems. “ Het loont via FamilyCard.be al eens de moeite om grotere aankopen zoals reizen, salons, of elektronica online aan te kopen.  Heel wat van onze leden kregen hierdoor reeds een bedrag terug, voldoende om een weekendje te boeken of om een nieuwe iPhone aan te kopen.”  Maar ook voor de kleinere dagdagelijkse aankopen is het interessant en spaar je al snel voldoende voor een gratis Netflix abonnement bijvoorbeeld. Dat is altijd mooi meegenomen.”

 

Gratis op teambuilding
Zelfs voor bedrijven is de online spaarkaart aantrekkelijk, bijvoorbeeld voor het boeken van hotelovernachtingen voor een beurs- of  een buitenlands klantenbezoek, of voor de aankoop van kantoormateriaal. Zo kan je als bedrijf via FamilyCard sparen voor een teambuilding op het einde van het jaar.

 

Onafhankelijke gids voor al uw online aankopen
FamilyCard.be is bovenop een premium online klantenkaart een onafhankelijke online shopping guide. “Op het vlak van onafhankelijke informatie voor de online consument is er een leemte,” zegt Willems.  “We streven ernaar om die leemte in te vullen door onze leden duidelijk en objectief te helpen bij het vinden van de beste leverancier op de markt.  Zo kan je via onze handige nieuwe productsearch snel uitpluizen waar je het best je nieuwe laptop koopt, of wie die heel specifieke haargel in stock heeft.   Daarnaast lanceren we binnenkort een content blog waarbij we onze gebruikers inspireren en op de hoogte houden over nieuwe trends, maar hen bovendien ook helpen en begeleiden; wanneer is het beste moment om je vakantie naar Egypte te boeken?.  Of hoe lang kan je afzien van je online aankoop?  Dat laatste is immers sectorafhankelijk. We vinden het heel belangrijk om de consument correct te informeren over zijn rechten en plichten.”

 

Natuurlijke groei van selecte groep leden (39 000)

1 jaar na oprichting en zonder enige marketing investeringen heeft FamilyCard.be 39 000 gebruikers. Deze hebben zich spontaan aangemeld en vormen hierdoor een selecte groep van E-commerce gebruikers, die hun online aankopen voordeliger doen dan een niet-lid.  Toch positioneren we ons niet als gesloten platform: iedereen is welkom en kan zich aansluiten. Gezien het grote aantal online shoppers, ligt er dus nog een enorm potentieel.

 

Over Familycard.be

FamilyCard.be is een initiatief van 4P Media Group BVBA – Een Digital Agency gevestigd in Kortrijk met zetel te Aalst. FamilyCard heeft met meer dan 850 webshops een commerciële deal afgesloten. Per gegenereerde verkoop krijgt FamilyCard een commissie op de verkoop. Daarvan wordt het grootste deel doorgestort naar het spaaraccount van de eindgebruiker. Van een win-win situatie gesproken.

 

Wie meer info wenst, kan een kijkje nemen op www.familycard.be.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business