Tips

Zes redenen om voor de cloud te kiezen [Partner info]

[Partner info] 1 op vier Belgische KMO’s maakt op dit moment gebruik van één of andere vorm van Cloud computing. Niet-gebruikers geven veiligheid aan als één van hun grootste barrières, toch is de helft van hen van plan om binnen de 24 maanden aan de slag te gaan met een cloudoplossing. 

Bent u nog niet overtuigd? Ook u kan als KMO manager of  IT verantwoordelijke binnen een KMO profiteren van de voordelen die Cloud vandaag aan bedrijven biedt. In deze whitepaper overlopen wij met u 6 redenen waarom u Cloud niet naast zich neer kan leggen.

U kan alle elementen en facetten van een IT omgeving van een doorsnee KMO, zowel infrastructuur als software, terugvinden in cloudvorm: storage van gegevens, servers, verschillende softwarepaketten, back-up en ga zo maar door.

Als bedrijf kan u dus perfect stap voor stap delen van uw infrastructuur verplaatsen naar de Cloud. De 6 redenen zijn van toepassing voor elk van deze elementen, maar in de whitepaper leggen wij graag de focus op de volledige stap naar de Cloud. Met een online desktop oplossing als basis bent u in staat om uw hele IT infrastructuur in de Cloud af te nemen met alle eerder genoemde facetten gecombineerd in één product voor een vaste prijs per maand.

WAAG DE STAP

Bent u overtuigd na het lezen van de 6 redenen? Wil u meer informatie over ASPEX Workspace, onze online desktop oplossing?

ASPEX biedt met Workspace een alles-in-één oplossing. Met een online desktop bespaart u aanzienlijk op uw IT-kosten en kan u er blind op vertrouwen dat uw gegevens in een veilige omgeving bewaard worden.

 

Download onze productfiche via deze link

 

OVER ASPEX

ASPEX  groeide de voorbije tien jaar uit tot een van de belangrijkste spelers in de hosting van boekhoudsoftware en Microsoft Dynamics in de Benelux. Application hosting, Microsoft Dynamics Hosting  en Online Desktops zijn voor ons een tweede natuur. 

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business