far cry 5

Nog geen plannen dit weekend? Je kan de game Far Cry 5 vanaf vandaag gratis downloaden voor verschillende platformen.

Advertentie

Ubisoft pakt dit weekend uit met een leuke gamedeal. Je kan de game Far Cry 5, uitgebracht in 2018, dit weekend helemaal gratis en voor niets spelen. En niet zomaar een demo, je krijgt de volledige verhaalmodus in solo- en coöp-modus ter beschikking. In de twaalfde game uit de geloofde Far Cry-serie neem je het op tegen ‘The Father’ Joseph Seed, die met zijn gewelddadige sekte Hope County terroriseert. De gratis actie loopt tot en met 9 augustus en is beschikbaar voor alle platformen waarop Far Cry 5 is verschenen. Als je de game nog nooit zou gespeeld hebben, is dit een unieke kans.

Download Far Cry 5 gratis

Kan je niet wachten om met Far Cry 5 aan de slag te gaan? Nog even geduld. Dit zijn de starttijden voor het gratis weekend per platform:

  • PC via Ubisoft Store: 5 augustus om 15:00 uur
  • PC via Epic Games Store: 5 augustus om 19:00 uur
  • PlayStation 5 en PlayStation 4: 5 augustus om 09:01 uur
  • Xbox Series X | S, Xbox One: 5 augustus om 09:01 uur

Heb je op 9 augustus Joseph Seed nog niet te pakken gekregen? Je zal de game met een fikse korting van 85% kunnen aankopen via de Ubisoft Store. Al je progressie blijft bewaard.

Far Cry 6

Far Cry 5 is de perfecte opwarmer om jezelf klaar te stomen voor de aankomende Far Cry 6. Deze game zou normaal gesproken moeten gelanceerd zijn, maar zoals de traditie luidt, werd de release uitgesteld (hopelijk krijgen we geen nieuw Cyberpunk 2077-scenario). Far Cry 6 zal verschijnen op 7 oktober. Je hoofdmissie is het omverwerpen van het dictatoriale regime van Antón Castillo, vertolkt door de bekende acteur Giancarlo Esposito.

Advertentie

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here