Nieuws

Pinterest krijgt eigen apps

Het snel in populariteit groeiende sociale netwerk Pinterest wordt nu toegankelijker met de introductie van een eigen app voor Android en iPad.

Met deze apps wordt het heel eenvoudig om waar je ook bent je laatste gebeurtenissen te delen door foto’s te uploaden naar de sociale netwerksite.

Op Pinterest kun je foto’s plaatsen op een prikbord over een onderwerp dat voor jou interessant is. Door ook andere mensen te volgen die dezelfde interesses delen krijg je al snel een compleet overzicht van alle informatie over jouw interesses in de vorm van foto’s.

[related_article id=”161563″]

Pinterest is eigenlijk een verzameling van verzamelingen. Pinterest is nog een relatief jong sociaal netwerk, maar er waren wel reeds applicaties beschikbaar voor iPhone en iPod Touch. Door een constante vraag van gebruikers, zo legt Pinterest uit in haar blog, is deze week dan ook eindelijk een officiële app voor de iPad en Android-apparaten beschikbaar.

Vorige week werd Pinterest al toegankelijk voor iedereen door de aanmelding voor een Pinterest-account open te stellen voor iedereen. Tot dan toe kon dat alleen op uitnodiging van een bestaande Pinterest-gebruiker.

De Pinterest App is beschikbaar voor Android- smartphones en –tablets, iPhone en iPad in hun appstores.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business